Short'n sweet: 7 minutter

Har vi reelt allerede de resourcer vi behøver i organisationen

En nylig undersøgelse fra Gallup har vist, at kun 13% af medarbejderne i Europa virkelig trives på jobbet. Derudover er hele 72% ikke engagerede i deres arbejde. Det er tankevækkende tal.

Så hvordan ændrer vi denne statistik?

Organisationer skal navigere i en verden med høj kompleksitet — og lykkes med at skabe resultater. Det er en udfordring, og derfor skruer mange organisationer op for presset på produktiviteten.

Det er en farlig vej at gå ned af, for når organisationer presser for hårdt på produktiviteten, kan det have den helt modsatte effekt. Og så bliver det først rigtig svært at opnå de ønskede resultater.

I videoen deler Jes Graugaard den mest effektive måde at øge produktiviteten på — samtidig med I sikrer medarbejdernes trivsel.

To-sidder-og-snakker_gradient

Ser du og dine lederkolleger ens på tingene?

Få vores gratis analyse, som giver dig svaret på, om I har et fælles billede af jeres kultur og den adfærd, som er afgørende for at lykkes. Eller book os til en 45 minutters gratis online-sparring på jeres kultur og ledelse.

Vores kunder fortæller, at tiden er givet godt ud.

Vil du have mere viden?

Få løbende viden om og konkrete redskaber til at skabe en organisation, der er værd at investere i. Verden har brug for flere organisationer, der er værd at investere i. Som kunde, partner, aktionær og medarbejder. Som menneske. Kom med her, og få indblik og konkrete redskaber til at skabe en organisation, der er værd at investere i. Nøgleordene er adfærd, mindset, vaner, strategi, ledelse, kultur og salg – og målet er en bedre verden.