Hvad dine ledere skal mestre for at undgå kløft mellem faggrupper

Hvorfor er der så stor forskel på måden vi leder, agerer og fokuserer på kultur i vores organisation alt efter hvilken faggruppe vi kigger på?

Det kommer helt naturligt for de fleste organisationer at planlægge udvikling for funktionærer – især salgsfunktionerne. 

Men meget sjældent i drift eller produktion.  

Argumentet er ofte, at det er for dyrt at tage dem ud af driften – ”vi kan ikke undvære dem!”  Men rent faktisk er det dyrere at lade være.

Det regnestykke kigger vi ind i på webinaret “Hvad dine ledere skal mestre for at undgå kløft mellem faggrupper”, hvor du også får opskriften til at lave regnestykket i din egen organisation.

Ser du med, får du også et par virkelige eksempler på virksomheder, der havde modet til at bruge tid på udvikling af deres blue-collars og hvad de fik ud af det.

Leadership Enablement med Rasmus

Gør I det nemt nok at være en god leder?

Selv dygtige ledere kan løbe panden mod en mur, hvis ikke vi lykkes med at bane vejen for god ledelse. Altså skabe de rette forudsætninger for at udøve god ledelse. 

I vores gratis test får du et billede af, hvor nemt eller svært det er at være leder i din virksomhed.

Eller book os til en 45 minutters gratis online-sparring.

Vil du have mere viden?

Få løbende viden om og konkrete redskaber til at skabe en organisation, der er værd at investere i. Verden har brug for flere organisationer, der er værd at investere i. Som kunde, partner, aktionær og medarbejder. Som menneske. Kom med her, og få indblik og konkrete redskaber til at skabe en organisation, der er værd at investere i. Nøgleordene er adfærd, mindset, vaner, strategi, ledelse, kultur og salg – og målet er en bedre verden.