Hvordan de bedste ledere skaber organisationer, der er mere værd at investere i for mennesker

  • 40% af arbejdsstyrken overvejer at skifte job 
  • 74% af ansatte har under lockdown/remote arbejde taget deres nuværende arbejdssituation op til overvejelse 
  • 55% af organisationer siger, at det store antal opsigelser kombineret med manglen på kvalificeret arbejdskraft kan lukke deres forretning
Det er bare et udpluk af de seneste analyser, vi har kigget ind i, og taget udgangspunkt i på vores første webinar og ledelse i en uforudsigelig tid. 

Det er tankevækkende… og lidt skræmmende. Men der er nogen virksomheder, der formår at skabe en organisation, som mennesker har lyst til at investere deres tid, flid og færdigheder i. 

Se med og få indblik i:

  • Findings fra de nyeste analyser og tendenser på arbejdsmarkedet 
  • Hvordan du som leder skal være tydelig på retning og skabe masser af involvering 
  • Hvordan du skaber et miljø, hvor dine medarbejdere har lyst til at byde ind
  • De 3 vigtigste værktøjer, du som leder kan gribe fat i for at lykkes
To-sidder-og-snakker_gradient

Ser du og dine lederkolleger ens på tingene?

Få vores gratis analyse, som giver dig svaret på, om I har et fælles billede af jeres kultur og den adfærd, som er afgørende for at lykkes. Eller book os til en 45 minutters gratis online-sparring på jeres kultur og ledelse.

Vores kunder fortæller, at tiden er givet godt ud.

Vil du have mere viden?

Få løbende viden om og konkrete redskaber til at skabe en organisation, der er værd at investere i. Verden har brug for flere organisationer, der er værd at investere i. Som kunde, partner, aktionær og medarbejder. Som menneske. Kom med her, og få indblik og konkrete redskaber til at skabe en organisation, der er værd at investere i. Nøgleordene er adfærd, mindset, vaner, strategi, ledelse, kultur og salg – og målet er en bedre verden.