Få mere ejerskab for engagement og resultater

Hvis du et sekund er i tvivl om, hvorvidt det kan “betale” sig at investere i engagement og glæde i din organisation, så tjek de her tal: 

21% af medarbejdere føler sig engageret i deres primære opgave (Gallup 2022). Det er altså 79% der ikke er top-motiveret og engagerede.  

Når graden af lykke & produktivitet er i top får du mennesker, der føler sig: 

2 gange mere produktive, de bliver 5 gange længere i jobbet, de udviser 6 gange mere energi, de har 10 x færre fraværsdage og de er on task 4 ud af 5 dage i modsætning til 2 ud af 5 dage. 

Når du samtidig erkender, at de “ydre motivationsfaktorer” som pisk og gulerod ikke (længere) giver dig det niveau af engagement, du kunne ønske dig… hvad så? 

Så må du gribe efter de “indre motivationsfaktorer” – mestring, autonomi og formål. 

Hvad begreberne dækker over og hvordan du får det bragt dem spil i din organisation, kan du se vores bud på i webinaret her.

To-sidder-og-snakker_gradient

Ser du og dine lederkolleger ens på tingene?

Få vores gratis analyse, som giver dig svaret på, om I har et fælles billede af jeres kultur og den adfærd, som er afgørende for at lykkes. Eller book os til en 45 minutters gratis online-sparring på jeres kultur og ledelse.

Vores kunder fortæller, at tiden er givet godt ud.

Vil du have mere viden?

Få løbende viden om og konkrete redskaber til at skabe en organisation, der er værd at investere i. Verden har brug for flere organisationer, der er værd at investere i. Som kunde, partner, aktionær og medarbejder. Som menneske. Kom med her, og få indblik og konkrete redskaber til at skabe en organisation, der er værd at investere i. Nøgleordene er adfærd, mindset, vaner, strategi, ledelse, kultur og salg – og målet er en bedre verden.