Webinar 13. juni kl. 9.00-9.55

Ledernes vigtige rolle i at finde de rigtige nøglemedarbejdere

Med Mads Olsen, Intenz & Mads Beck, MindAcademy
Målgruppe: C-level,  HR og Produktionsdirektører
Varighed: 55 minutter

Når I bringer nye medarbejdere ombord, bør succes ikke måles på dag 1, men snarere på dag 500.

Og det er en udfordring for mange organisationer, da 60% af nye medarbejdere allerede inden for de første par måneder mener, at det nye job ikke lever op til deres forventninger.

Hvorfor sker det? En af de vigtigste årsager er, at ansættelse af nye medarbejdere typisk udvikler sig til et stafetløb, hvor HR løber de første 750 meter, og lederne tager over på de sidste 50 meter.

Ofte sker det ud fra en tjekliste — og så bliver risikoen for at overse de rigtige kandidater alt for stor.

I stedet for en tjekliste med kompetencer skal udvikling, stærke fællesskaber og mening spille en større rolle i, hvordan vi finder medarbejdere.

Det stiller også krav til ledernes rolle i ansættelsesprocessen, der skal gentænkes for at få større succes med at tiltrække og finde de rigtige medarbejdere.

Kom med på webinaret med Mads Beck og Mads Olsen og hør, hvordan I får større succes med at finde og fastholde nye nøglemedarbejdere — både på kort og lang sigt.

Deltag og hør:

Lidt om oplægsholderne:

Mads Beck, MindAcademy

Mads hjælper virksomheder, ledere og HR med at blive bedre til at rekruttere og engagere dygtige mennesker. Primært ved at løfte processen ud af den ineffektive traditionelle tilgang til rekruttering og implementere et mere kandidatcentreret fokus, hvor lederen spiller en langt større rolle i at sikre commitment og medarbejderengagement gennem rekrutteringsprocessen.

Mads Olsen, Intenz

Mads er partner i Intenz og har siden 2008 hjulpet store og mellemstore virksomheder med at implementere strategier og udvikle kultur. Han coacher og er mentor på C-niveau, udvikler ledelsesteams og træner ledere.

Tilmelding

Det siger andre