Short'n sweet: 11 minutter

Mål adfærden og vind over vanens magt

Det er djævelsk svært at få skabt kontinuerlig handling og vaner på de nye mål, vi sætter, når hverdagen rammer.

Også selvom vi godt ved, at det betyder win or loose i sidste ende.

Måling af adfærden på strategiske nøgleområder kan være et nøgleværktøj til at forstå, hvorfor vi ikke flytter os fra at tale om tingene til at få skabt ny adfærd.

Her kommer måling af adfærd ind i billedet. Men alt for mange målinger analyserer ting, som de, der skal ændre adfærd, ikke har indflydelse på. Og det er spild af alles tid.

Se videoen og få konkrete eksempler på do’s and dont’s, når det kommer til at formulere spørgsmål til at måle på adfærd.

Leadership Enablement med Rasmus

Gør I det nemt nok at være en god leder?

Selv dygtige ledere kan løbe panden mod en mur, hvis ikke vi lykkes med at bane vejen for god ledelse. Altså skabe de rette forudsætninger for at udøve god ledelse. 

I vores gratis test får du et billede af, hvor nemt eller svært det er at være leder i din virksomhed.

Eller book os til en 45 minutters gratis online-sparring.

Vil du have mere viden?

Få løbende viden om og konkrete redskaber til at skabe en organisation, der er værd at investere i. Verden har brug for flere organisationer, der er værd at investere i. Som kunde, partner, aktionær og medarbejder. Som menneske. Kom med her, og få indblik og konkrete redskaber til at skabe en organisation, der er værd at investere i. Nøgleordene er adfærd, mindset, vaner, strategi, ledelse, kultur og salg – og målet er en bedre verden.