Short'n sweet: 11 minutter

Mål adfærden og vind over vanens magt

Det er djævelsk svært at få skabt kontinuerlig handling og vaner på de nye mål, vi sætter, når hverdagen rammer.

Også selvom vi godt ved, at det betyder win or loose i sidste ende.

Måling af adfærden på strategiske nøgleområder kan være et nøgleværktøj til at forstå, hvorfor vi ikke flytter os fra at tale om tingene til at få skabt ny adfærd.

Her kommer måling af adfærd ind i billedet. Men alt for mange målinger analyserer ting, som de, der skal ændre adfærd, ikke har indflydelse på. Og det er spild af alles tid.

Se videoen og få konkrete eksempler på do’s and dont’s, når det kommer til at formulere spørgsmål til at måle på adfærd.

To-sidder-og-snakker_gradient

Ser du og dine lederkolleger ens på tingene?

Få vores gratis analyse, som giver dig svaret på, om I har et fælles billede af jeres kultur og den adfærd, som er afgørende for at lykkes. Eller book os til en 45 minutters gratis online-sparring på jeres kultur og ledelse.

Vores kunder fortæller, at tiden er givet godt ud.

Vil du have mere viden?

Få løbende viden om og konkrete redskaber til at skabe en organisation, der er værd at investere i. Verden har brug for flere organisationer, der er værd at investere i. Som kunde, partner, aktionær og medarbejder. Som menneske. Kom med her, og få indblik og konkrete redskaber til at skabe en organisation, der er værd at investere i. Nøgleordene er adfærd, mindset, vaner, strategi, ledelse, kultur og salg – og målet er en bedre verden.