Undgå at dine ledere bliver årsagen til at jeres projekter fejler​

Projekter går over tiden, budgettet skrider, kvaliteten bliver ikke som forventet. Og det sker ikke bare en gang, eller 2 gange, men alt alt for mange gange. Hvorfor?

 Årsagerne kan være mange og meget individuelle, men på tværs af virksomheder er der 2 udfordringer, der går igen. Det handler om vores ambitionsniveau og det handler om tilvalg og fravalg. 

Hvis du genkender symptomer som overskredne deadlines, kvalitetsproblemer, faldende trivsel, stresssymptomer mv. kan det være hjælp og svar at hente her.

Få svar på:

 

  •  Hvad skal dine ledere mestre for at I øger sandsynligheden for at lykkes 
  • Hvordan sikrer man klare til- og fravalg 
  • Hvor og hvordan du kan sætte ind for at skabe bedre bundlinje i din virksomhed 
  • Hvordan I får startet den gode spiral i jeres eksekvering 
  • Hvad betyder den mentale tilstand i jeres organisation for jeres effektivitet og produktivitet
To-sidder-og-snakker_gradient

Brug for et skub i den rigtige retning?

Book 45 minutters online sparring, hvor vi sammen kigger ind i disciplinen ledelse og får sat det i perspektiv til jeres virkelighed og behov. 

Vores kunder fortæller, at tiden er givet godt ud. 

Vil du have mere viden?

Få løbende viden om og konkrete redskaber til at skabe en organisation, der er værd at investere i. Verden har brug for flere organisationer, der er værd at investere i. Som kunde, partner, aktionær og medarbejder. Som menneske. Kom med her, og få indblik og konkrete redskaber til at skabe en organisation, der er værd at investere i. Nøgleordene er adfærd, mindset, vaner, strategi, ledelse, kultur og salg – og målet er en bedre verden.