Short'n sweet: 8 minutter​

Skab et stærkt team med psykologisk tryghed​

De mest effektive teams er dem med høj grad af psykologisk tryghed.

Derfor er psykologisk tryghed et helt afgørende emne, når udfordringen er at forbedre samarbejde, produktivitet og engagement i et team. Som leder har du en nøglerolle i at opbygge den tryghed og tillid i teamet. Det sker nemlig gennem din adfærd.

Men hvordan skal du gribe det an? Og hvilke parametre skal du vurdere graden af psykologisk tryghed i dit team ud fra?

I videoen fortæller Morten Hagen om psykologisk tryghed i teams — og hvad der kendetegner et team med høj grad af psykologisk tryghed.

To-sidder-og-snakker_gradient

Ser du og dine lederkolleger ens på tingene?

Få vores gratis analyse, som giver dig svaret på, om I har et fælles billede af jeres kultur og den adfærd, som er afgørende for at lykkes. Eller book os til en 45 minutters gratis online-sparring på jeres kultur og ledelse.

Vores kunder fortæller, at tiden er givet godt ud.

Vil du have mere viden?

Få løbende viden om og konkrete redskaber til at skabe en organisation, der er værd at investere i. Verden har brug for flere organisationer, der er værd at investere i. Som kunde, partner, aktionær og medarbejder. Som menneske. Kom med her, og få indblik og konkrete redskaber til at skabe en organisation, der er værd at investere i. Nøgleordene er adfærd, mindset, vaner, strategi, ledelse, kultur og salg – og målet er en bedre verden.