Short'n sweet: 12 minutter

Vejen til øget effektivitet går gennem øget lykkefølelse​

Når organisationer møder øgede krav til resultater og effektivitet, er der en tendens til at skrue op for aktiviteterne. At skrue op for presset.

Det er ikke løsningen. Faktisk har det den modsatte effekt. I stedet er I nødt til at fjerne presset fra medarbejderne, hjælpe dem videre og sikre, at de er i god balance.

Analyser viser, at der er en 1:1 sammenhæng mellem, hvor produktive og hvor lykkelige mennesker er. Når vi er lykkelige, bliver vi markant mere produktive. Og når vores lykkefølelse er lav, sænkes vores produktivitet.

Derfor er lykke og produktivitet et virkelig vigtigt emne på ledelsesniveau.

I videoen giver Jes Graugaard perspektiver på, hvordan I fjerner presset fra medarbejderne — og hvordan I øger lykkefølelsen og dermed produktiviteten.

Leadership Enablement med Rasmus

Gør I det nemt nok at være en god leder?

Selv dygtige ledere kan løbe panden mod en mur, hvis ikke vi lykkes med at bane vejen for god ledelse. Altså skabe de rette forudsætninger for at udøve god ledelse. 

I vores gratis test får du et billede af, hvor nemt eller svært det er at være leder i din virksomhed.

Eller book os til en 45 minutters gratis online-sparring.

Vil du have mere viden?

Få løbende viden om og konkrete redskaber til at skabe en organisation, der er værd at investere i. Verden har brug for flere organisationer, der er værd at investere i. Som kunde, partner, aktionær og medarbejder. Som menneske. Kom med her, og få indblik og konkrete redskaber til at skabe en organisation, der er værd at investere i. Nøgleordene er adfærd, mindset, vaner, strategi, ledelse, kultur og salg – og målet er en bedre verden.