Short'n sweet: 12 minutter

Vejen til øget effektivitet går gennem øget lykkefølelse​

Når organisationer møder øgede krav til resultater og effektivitet, er der en tendens til at skrue op for aktiviteterne. At skrue op for presset.

Det er ikke løsningen. Faktisk har det den modsatte effekt. I stedet er I nødt til at fjerne presset fra medarbejderne, hjælpe dem videre og sikre, at de er i god balance.

Analyser viser, at der er en 1:1 sammenhæng mellem, hvor produktive og hvor lykkelige mennesker er. Når vi er lykkelige, bliver vi markant mere produktive. Og når vores lykkefølelse er lav, sænkes vores produktivitet.

Derfor er lykke og produktivitet et virkelig vigtigt emne på ledelsesniveau.

I videoen giver Jes Graugaard perspektiver på, hvordan I fjerner presset fra medarbejderne — og hvordan I øger lykkefølelsen og dermed produktiviteten.

To-sidder-og-snakker_gradient

Ser du og dine lederkolleger ens på tingene?

Få vores gratis analyse, som giver dig svaret på, om I har et fælles billede af jeres kultur og den adfærd, som er afgørende for at lykkes. Eller book os til en 45 minutters gratis online-sparring på jeres kultur og ledelse.

Vores kunder fortæller, at tiden er givet godt ud.

Vil du have mere viden?

Få løbende viden om og konkrete redskaber til at skabe en organisation, der er værd at investere i. Verden har brug for flere organisationer, der er værd at investere i. Som kunde, partner, aktionær og medarbejder. Som menneske. Kom med her, og få indblik og konkrete redskaber til at skabe en organisation, der er værd at investere i. Nøgleordene er adfærd, mindset, vaner, strategi, ledelse, kultur og salg – og målet er en bedre verden.