Video: Sådan skaber du tillid i dit team

Picture of Morten Hagen

Morten Hagen

Layered-images_red_glade_arbard

Der er 5 byggesten til at skabe stærke teams – og første byggesten er tillid. Hvis et team skal fungere, er det afgørende, at der er en grundlæggende tillid mellem de mennesker, der udgør teamet.

Det kan måske lyde som en banal pointe, men prøv lige at mærk efter: Stoler I på hinanden? Altså på den måde, hvor I kan sige, præcis hvordan I har det med hinanden, hvor I kan tale åbent om jeres respektive styrker og svagheder, og hvor I fortæller hinanden, hvordan I har det? Også når I måske ikke har det så godt?

Jeg har lavet en video, hvor jeg fortæller om sårbarhedsbaseret tillid – tillid, der bygger på, at vi bliver stærkere, når vi tør vise svaghed.

Videoen indeholder tre konkrete øvelser, som I kan lave for at komme til at lære hinanden endnu bedre at kende og skabe mere fortrolighed i teamet. Og på samme måde findes der øvelser og værktøjer til at arbejde med de 4 andre byggesten.

To-sidder-og-snakker_gradient

Brug for et skub i den rigtige retning?

Book 45 minutters online sparring, hvor vi sammen kigger ind i disciplinen ledelse og får sat det i perspektiv til jeres virkelighed og behov. 

Vores kunder fortæller, at tiden er givet godt ud. 

Vil du have mere viden?

Få løbende viden om og konkrete redskaber til at skabe en organisation, der er værd at investere i. Verden har brug for flere organisationer, der er værd at investere i. Som kunde, partner, aktionær og medarbejder. Som menneske. Kom med her, og få indblik og konkrete redskaber til at skabe en organisation, der er værd at investere i. Nøgleordene er adfærd, mindset, vaner, strategi, ledelse, kultur og salg – og målet er en bedre verden.