Short'n sweet: 7 minutter

De 10 ting salgslederens toolbox skal indeholde

Salgslederens toolbox er afgørende. Ikke kun for at lede salgsteamet, men også for at opnå de bedste salgsresultater for din salgsorganisation.

Som salgsleder skal du ikke blot stå til ansvar for salgsresultaterne. Du skal også styre salgsaktiviteterne, skabe den rigtige kultur i salgsteamet og sikre høj kvalitet i sælgernes dialog med kunderne.

Kort sagt er der store krav til salgslederen om at sikre effektivt salg. Og det kræver en bred vifte af kompetencer, som kun de dygtigste salgsledere besidder.

Derfor er den rette toolbox til salgslederen en af de bedste investeringer for salgsorganisationer — en hjælpende hånd til at opnå succes på alle områderne.

I videoen deler Rasmus Åradsson de 10 vigtigste ting, som salgslederens toolbox skal indeholde.

Rasmus-fokuseret_gradient

Lad os sammen drøfte salget

Få vores gratis B2B salgsanalyse, som giver dig svaret på, hvordan I bør gribe salgsarbejdet an fremadrettet. Eller book os til en 40 minutters gratis online-sparring på jeres salg.

Vores kunder fortæller, at tiden er givet godt ud.

Vil du have mere viden?

Få løbende indblik, viden og konkrete redskaber til at skabe en salgsorganisation, der er værd at investere i. Nøgleordene er adfærd, mindset, vaner, strategi, ledelse og salg. Vi deler kun, når vi er overbeviste om, at det er din tid og opmærksomhed værd.