Short'n sweet: 8 minutter​

Salgslederens rolle: Skab balance mellem resultater og mental sundhed​

Som salgsleder har du kæmpe indflydelse på dine sælgeres mentale sundhed. Når du ved, hvordan du skal hjælpe dine sælgere, kan du mindske risikoen for udbrændthed. Og det er en virkelig vigtig del af dit job som salgsleder.

Resultater er vigtige i salg. Det ved vi. Desværre ser vi ofte, at resultaterne kun fungerer som et bakspejlsbillede til at vurdere på sælgerens salgsindsats. Helt sort-på-hvidt.

Det er ikke løsningen. Vi skal bruge resultaterne til at se fremad. 

På den måde kan du hjælpe dine sælgere og passe på deres mentale sundhed imens. Resultater er nemlig mere end bare et tal.

Hør Rasmus Larsen fortælle, hvordan du som salgsleder kan passe på dine sælgeres mentale sundhed — samtidig med at I måler på jeres resultater.

To-sidder-og-snakker_gradient

Ser du og dine lederkolleger ens på tingene?

Få vores gratis analyse, som giver dig svaret på, om I har et fælles billede af jeres kultur og den adfærd, som er afgørende for at lykkes. Eller book os til en 45 minutters gratis online-sparring på jeres kultur og ledelse.

Vores kunder fortæller, at tiden er givet godt ud.

Vil du have mere viden?

Få løbende viden om og konkrete redskaber til at skabe en organisation, der er værd at investere i. Verden har brug for flere organisationer, der er værd at investere i. Som kunde, partner, aktionær og medarbejder. Som menneske. Kom med her, og få indblik og konkrete redskaber til at skabe en organisation, der er værd at investere i. Nøgleordene er adfærd, mindset, vaner, strategi, ledelse, kultur og salg – og målet er en bedre verden.