Analyse

Gratis Service alignment analyse

Jeres serviceoplevelser kræver stor sammenhæng – men er det tilfældet?

Utallige analyser peger på at vi ikke får skabt tilstrækkelig sammenhæng mellem servicekoncepter og serviceadfærd. Enten giver vi for meget og taber penge eller også for lidt og taber kunder og penge – uanset hvad taber vi.

Det får du

Vi vil gerne tilbyde en gratis og fuldstændig uforpligtende service alignment analyse – udarbejdet af specialister med mere end 25 års erfaring med serviceudvikling. 

En analyse, som normalt koster mange tusinde kroner. Og en analyse, som minimum kan forbedre jeres indsatser og kundeoplevelserne. 

Vi tilbyder analysen kvit og frit, fordi vi tror på, at vi kan levere så meget værdi, at du efterfølgende har lyst til at samarbejde med os på den ene eller den anden måde. Vi leverer en færdig analyse og drøfter prioriteringerne med jer, så I efterfølgende kan begynde der, hvor gevinsten er størst holdt op imod indsatsen.

Det med småt
Nej – vi har ikke monteret en snubletråd, så du alligevel kommer til at betale. Men analysen er målrettet danske virksomheder uanset branche og geografi med mere end 10 medarbejdere i salg og service, som ønsker stærke servicekoncepter, som tror på, at der er uforløst potentiale i virksomhedens service og som ønsker at arbejde med kundernes serviceoplevelse og hvordan det skaber loyalitet og mersalg. Derfor forbeholder vi os retten til at takke nej til at tilbyde dig den gratis analyse, hvis vi vurderer, at din virksomhed ikke passer på vores kriterier.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt din virksomhed er kvalificeret, er du velkommen til at kontakte Mads Winther på telefon +45 20 14 71 12 eller på e-email [email protected] og få en snak om mulighederne.