Gratis digtalt sprint

Få styr på dit team i Lock Down. Brug et af vores gratis digitale forløb til at få styr på dit team


Det får du

Vi vil gerne tilbyde en gratis og fuldstændig uforpligtende sales alignment analyse – udarbejdet af en forsker og gennemført af specialister med mere end 25 års erfaring med salgsudvikling. En analyse, som normalt koster mange tusinde kroner. Og en analyse, som minimum kan forbedre omsætningen med 8%.

Vi tilbyder analysen kvit og frit, fordi vi tror på, at vi kan levere så meget værdi, at du efterfølgende har lyst til at samarbejde med os på den ene eller den anden måde.

Vi leverer en færdig analyse og drøfter prioriteringerne med jer, så I efterfølgende kan begynde der, hvor gevinsten er størst holdt op imod indsatsen.

Det med småt
Nej – vi har ikke monteret en snubletråd, så du alligevel kommer til at betale. Men analysen er målrettet danske virksomheder uanset branche og geografi med mere en 30 medarbejdere, som er ambitiøse i deres mål, som tror på, at der er uforløst potentiale i virksomheden, og som ønsker at arbejde med deres salg. Derfor forbeholder vi os retten til at takke nej til at tilbyde dig den gratis analyse, hvis vi vurderer, at din virksomhed ikke passer på vores kriterier.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt din virksomhed er kvalificeret, er du velkommen til at kontakte Rasmus Åradsson på telefon +45 22 12 22 41 eller på e-mail [email protected] og få en snak om mulighederne.