Webcast: 16. oktober kl. 09.00-10.00

Derfor fejler salgsudvikling – og hvordan du undgår det

Kun ca. 50% af sælgere rundt i verden når deres mål, og tallene forværres hurtigere end nogensinde før. Hvad vil der egentlig ske, hvis kun halvdelen af produktions- eller kvalitetsafdelinger nåede deres tal? Ingen ville acceptere det. Men det gør vi i salg. 

Salg er på mange måder som hjertet i menneskekroppen. Alt går i stå, når det ikke fungerer. Vi taler ikke om at salgsafdelingen er hjertet – men at salg som funktion er nøglen og omdrejningspunktet for virksomhedens succes. Det er en markant forskel fra tidligere. For i dag er store dele af organisationen involveret i at udvikle og gøre salg muligt. Det stiller helt andre krav til at få succes med salgsudvikling og undgå at stå tilbage uden effekt. 

Desværre starter alt for mange et sted, som gør, at de aldrig vil få effekt af deres salgsudvikling. Fx forsøger nogle at lappe på sælgernes kompetencer ved at sende dem på 1+1 dages salgstræning eller på et online kursus i salg. Det virker ikke.

Du får på webcastet en struktureret tilgang til, hvordan du får succes med salgsudvikling for at finde både quick-wins og mere langsigtede indsatsområder, der øger jeres effektivitet i salget markant.

Du får svar på:

  • Hvordan en bevist tilgang til salgsudvikling kan løfte jeres salgsstyrke og dermed salget 
  • Hvordan får vi skabt sammenhæng mellem salgsstrategi og salgsadfærd? 
  • Hvordan fastlægger vi den måde vi vil sælge på? 
  • Hvordan du får succes med at udvikle den rigtige salgskultur og adfærd i hele organisationen 
  • Hvordan andre er lykkes med at omstille salget med stor succes

Tilmeld dig 

Udfyld formularen herunder og tilmeld dig webcastet fyldt med tiltag, som kan styrke dit salg på kort og lang sigt.

Intenz leverer dedikerede, præcise og brugbare modeller til direkte integration i din salgskultur og i dine strategiske modifikationer til brug i en travl og hektisk hverdag. Jeg kan varmt anbefale Intenz, hvis du ønsker at opnå resultater.”
Martin Grauballe
Product Manager, LogodanIT A/S
Hands on! Hvilket betyder at det kan anvendes i hverdagen. Det giver mening.”
Per Schrøder
Director Flight Ops and NP, Thomas Cook Airlines Scandinavia

Best selling authors, award winning researchers and keynote speakers