Webcast: 26. november kl. 09.00-10.00

Sådan udvikler du salgsorganisationen i at mestre virtuelt salg

Har dine sælgere sværere ved at vinde salg online end over en kop kaffe?

Mange sælgere synes, at det er noget nær umuligt at skabe gode kunderelationer på et video-møde i stedet for offline over en kop kaffe… som vi kender og er trygge ved.

Ud over at skabe en god relation, er de største udfordringer for sælgere i det virtuelle salg at holde køberne engageret og at kunne ændre købernes syn på, hvordan de løser deres udfordringer online.

Den nye normal er, at virtuelt salg allerede nu fylder meget og vil blive en meget større del af hverdagen for mange salgsorganisationer fremover. 

En del af det vi kender fra “on-site” salg kan overføres og bruges i virtuelt salg, men det er langt fra 1 til 1. Virtuelt salg stiller b.la. krav til struktur, content og måden, man skaber relation. 

Det betyder også, at for at få succes med at omstille salget, er det et must at kigge ind i, hvad det kræver af ændring i strategi, processer og færdigheder for at lykkes med at flytte hele eller dele af salget online. 

På dette webcast vil vi vise, hvad der skal til for at I får succes med at udvikle salgsorganisationen til at mestre virtuelt salg.

Du får svar på:

  • Hvad I bør prioritere på kort og lang sigt i salgsorganisationen
  • Hvilke færdigheder sælgerne skal mestre i det virtuelle salg
  • Hvordan I kommer godt i gang med udviklingen
  • Hvordan I får succes med udviklingen

Kort sagt vil vi vise, hvad der skal til for at I får succes med at udvikle salgsorganisationen til at mestre virtuelt salg.

Tilmeld dig 

Udfyld formularen herunder og tilmeld dig webcastet fyldt med tiltag, som kan styrke dit salg på kort og lang sigt.

Intenz leverer dedikerede, præcise og brugbare modeller til direkte integration i din salgskultur og i dine strategiske modifikationer til brug i en travl og hektisk hverdag. Jeg kan varmt anbefale Intenz, hvis du ønsker at opnå resultater.”
Martin Grauballe
Product Manager, LogodanIT A/S
Hands on! Hvilket betyder at det kan anvendes i hverdagen. Det giver mening.”
Per Schrøder
Director Flight Ops and NP, Thomas Cook Airlines Scandinavia

Best selling authors, award winning researchers and keynote speakers