Webinar: 
7. APRIL kl. 10.30-12.30

Led dig selv til balance og mentalt overskud

God selvledelse handler om at få det bedste ud tingene uagtet medgang eller modgang. Og det er for de fleste mennesker lettere sagt end gjort, indtil de får inspiration til, hvordan man kan gøre det. God selvledelse er ikke altid medfødt, men kan læres.

Selvledelse er evnen til at kunne lede sig selv på bedst mulig måde i livet
Ligesom alle andre discipliner kræver selvledelse læring og træning. Først og fremmest læring om: Hvad kendetegner god og værdifuld selvledelse? Hvordan kan selvledelse bidrage til at øge min og andres livskvalitet? Hvilke konkrete strategier kan jeg bruge for at lede mig selv bedst muligt? Hvordan kommer jeg godt i gang?

God selvledelse handler om at kunne håndtere ubalance for at kunne bringe sig selv i balance
Selvledelse er langt mere end time-management. Det handler om at kunne holde dampen oppe i modvind og medvind samt at have overskud til at gøre en forskel for andre. Uden mentalt og følelsesmæssigt overskud er det vanskeligt at agere hensigtsmæssigt i de situationer du bliver stillet overfor.

God selvledelse er et spørgsmål om at træffe gode beslutninger
Det handler om at finde fred med ting som ikke kan ændres, samt at vælge sine kampe med omhu. Gennem styrket bevidsthed, fokus og prioritering af områder du ønsker at bevare eller forbedre, kan du dagligt tanke dig selv op energimæssigt samt smitte dine omgivelser med positiv energi.

Med dette webinar sætter vi fokus på, hvordan du kan træffe gode valg – uagtet medgang eller modgang. 

På webinaret får du inspiration og værktøjer til:

  •  At forstå sammenhæng mellem dine tanker, følelser og handlinger 
  • At forstå din hjernes følelsesmæssige styresystemer  
  • At vælge din mentale kampe med omhu 
  • At tanke positiv energi  
  • At skabe nye varige vaner 

Uanset om du deltager på webinaret eller bliver forhindret vil du få tilsendt optagelse af webinaret, hvis du tilmelder dig.  

Tilmeld dig webinaret

Udfyld formularen herunder og få adgang til webinaret fyldt med tiltag, som kan styrke dit mentale overskud.

"Timer godt givet ud. Vi har alle meget travlt i vores hverdag, både på arbejdet men også privat. Jeg har flere gange oplevet, at seminarene hos Intenz giver inspiration til at håndtere udfordringerne begge steder – sjovt, spændende, givende og, frem for alt, dialogbaseret. Kan varmt anbefales i en travl tid.”
Thomas Fahlberg
UDVIKLINGSDIREKTØR, PASCAL A/S
Hands on! Hvilket betyder at det kan anvendes i hverdagen. Det giver mening.”
Per Schrøder
Director Flight Ops and NP, Thomas Cook Airlines Scandinavia