Webinar 27. maj kl. 10.00-11.00

Forstå hjernens trusselssystem når du leder transformationer

Din hjerne er designet til at holde dig i live! Til det formål har hjernen et system, der udelukkende er på udkig efter trusler. Ikke bare fysiske men også sociale trusler. 

Hjernen opfatter uønskede forandringer som trusler, og derfor sker det ofte, at den modarbejder processen. Hvis du som leder styrker din forståelse for hjernens spilleregler, øger du dine chancer for at lykkes med jeres transformation og få alle med ombord. 

På vores webinar “Forstå hjernens trusselssystem når du leder transformationer” den 27. maj kl. 10.00 – 11.00 kigger vi på de hyppigste faktorer, der aktiverer trusselssystemet, og hvordan du som leder kan navigere uden om dem.

Du får svar på:

  • Hvad der sker i menneskets hjerne, når trusselsystemet er aktiveret?
  • Hvilke faktorer sætter oftest trusselssystemet i gang under transformationer? 
  • Hvilke konkrete tiltag gør hjernen til medspiller i stedet for modspiller?

Udfyld formularen og tilmeld dig webinaret. Du vil derefter modtage en mail med alle oplysninger, du behøver for at få adgang på dagen.

Tilmeld dig webinaret

Udfyld formularen herunder og få adgang til webinaret.

"Timer godt givet ud. Vi har alle meget travlt i vores hverdag, både på arbejdet men også privat. Jeg har flere gange oplevet, at seminarene hos Intenz giver inspiration til at håndtere udfordringerne begge steder – sjovt, spændende, givende og, frem for alt, dialogbaseret. Kan varmt anbefales i en travl tid.”
Thomas Fahlberg
Udviklingsdirektør, Pascal A/S