WEBINAR: 

10. september kl. 10.00-11.00

Hvordan ”remote work” bliver en konkurrencefordel

Vi kigger ind i en ”ny normal”, der ikke ligner noget vi kender. Alle arbejder meget mere på distancen, ofte ser man ikke sine kolleger hele ugen, møder og dialoger foregår remote. Og der er faktisk rigtig mange fordele ved det – både for virksomhed og for medarbejderne. 

Men – og der er et men – hvad med kulturen? Kulturen er vores kollektive adfærd – det vi tænker, føler og gør i virksomheden – og derfor er den helt afgørende for at vi når vores mål og resultater. Når kulturen smuldrer, ser vi det alt for sent – først når resultaterne falder!  

Med nye strukturer, metoder og distance skal vi udvikle, måle og fastholde vores kultur og adfærd på nye måder. Normalt kunne vi “måle” kulturen ved blot at være til stede. Se, lytte, observere, fornemme og spørge. Det er ikke længere nok. 

Ny ledelse og nye metoder til at måle kulturen – og øget hyppighed – er vejen frem.  

Men hvad skal vi måle, hvordan skal vi lede og hvordan sikrer vi succes. Det har vi konkrete bud på og erfaringer med. 

Alt det vil vi komme omkring på webinaret ”Hvordan ”remote work” bliver en konkurrencefordel” torsdag den 10. september kl. 10.00, hvor vi giver input til, hvad der sker hvis kulturen skrider uden at vi opdager det og hvordan man kan holde følingen med kulturen på distancen.  

Vi inviterer på 1 times online indsigt for CEO’s, HR-direktører og andre C-level, der ønsker at fremtidssikre deres organisation og ledelse, så ”ny normal” bliver en konkurrencefordel i stedet for en svaghed. 

Du får svar på:

  • Viden om hvad der skal til for at fastholde – måske endda forbedre kulturen i den nye normal 
  • Metoder til at sikre fortsat højt engagement, produktivitet og resultater 
  • Viden om, hvad dine ledere skal gøre og hvad der skal til for at de lærer det 
  • Viden om, hvordan du måler om kulturen udvikler sig som ønsket

Udfyld formularen og tilmeld dig webinaret torsdag den 10. september kl. 10:00-11:00. 

Du vil derefter modtage en mail med alle oplysninger, du behøver for at få adgang på dagen.

Tilmeld dig webinaret 

Udfyld formularen herunder og få adgang til webinaret.

"Timer godt givet ud. Vi har alle meget travlt i vores hverdag, både på arbejdet men også privat. Jeg har flere gange oplevet, at seminarene hos Intenz giver inspiration til at håndtere udfordringerne begge steder – sjovt, spændende, givende og, frem for alt, dialogbaseret. Kan varmt anbefales i en travl tid.”
Thomas Fahlberg
Udviklingsdirektør, Pascal A/S