DELTAG I WEBINARET: 

8. Oktober kl. 09.00-10.00

Kompleksitet er effektivitetens fjende no 1

Er du blandt de få procent, der altid når 100% i mål eller over på alle projekter i din organisation? Så er det her IKKE noget for dig.   

Men har du samme erfaringer som de fleste, at eksekveringen halter, deadlines overskrides, manglende fremdrift, dårligt samarbejde, stigende omkostninger til processen, så kom med her. Du er ikke alene. Det er hverdagen for de fleste af os – ja næsten for alle. 

Hvad er det der bremser os og forhaler tingene? Når vi nu ønsker at lykkes hvorfor er det så alligevel så svært? Når vi hellere end gerne vil forandre og samarbejde bedre, hvorfor bliver det så værre? 

Kompleksitet, ambitionsniveau og den menneskelige faktor tager livet af flere projekter, initiativer og engagerede medarbejdere end vi overhovedet tør tælle.  

Vi sætter alt for meget i gang oven i hinanden. Vi har knapt startet en stor forandring, projekt eller proces før næste store projekt banker på. Og nu begynder vi at gøre tingene komplekse. Men behøver vi det? 

Jamen så vis mig da, hvad jeg skal gøre for at tage højde for det!  

Hvad handler webinaret om?

På webinaret ”Kompleksitet er effektivitetens fjende no 1” som vi afholder torsdag den 8. oktober kl. 9.00 – 10.00 kommer vi i dybden på de 3 værste fjender og vi kigger meget mere ind i, hvad I som ledergruppe kan gøre for at mindske kompleksitet, højne effektivitet… og samtidig lade passionen blomstre.

Hvorfor skal jeg deltage?

Fordi du vil finde svaret på:
 
  • Hvordan skaber du de bedste forudsætninger for at din organisation oplever mindre kompleksitet?
  • Hvordan øger dine ledere kompleksiteten uden at de ved det – og hvad I kan gøre ved det  
  • Hvad er de vigtigste områder, I skal mestre for at sikre højere effektivitet i samarbejdet   
  • Hvad fortæller forskningen om det at sætte mål – opskriften på succes   
  • Hvilke indikatorer kan afsløre, om I har for høj kompleksitet   

Vi inviterer på 1 times online indsigt for ledere på strategisk niveau, med ansvaret for 1 eller flere strategiske projekter.   

Udfyld formularen herunder og tilmeld dig webinaret torsdag den 8. oktober kl. 9:00-10:00. Du vil derefter modtage en mail med alle oplysninger, du behøver for at få adgang på dagen.  

Det bedste er selvfølgelig at deltage ”live”, hvor du kan stille spørgsmål og kommentere, men kan det ikke lade sig gøre, skal du bare tilmelde dig alligevel, så modtager du en mail med optagelsen efterfølgende. 

Tilmeld dig webinaret 

Udfyld formularen herunder og få adgang til webinaret.

"Timer godt givet ud. Vi har alle meget travlt i vores hverdag, både på arbejdet men også privat. Jeg har flere gange oplevet, at seminarene hos Intenz giver inspiration til at håndtere udfordringerne begge steder – sjovt, spændende, givende og, frem for alt, dialogbaseret. Kan varmt anbefales i en travl tid.”
Thomas Fahlberg
Udviklingsdirektør, Pascal A/S