WEBINAR: 

3. september kl. 9.00-10.00

Ledelse i “New Normal” – hvordan lede på distancen?

Man bliver ikke våd af at sige vand! Og man bliver ikke dygtig af at sige “New Normal”! 

Alle er enige om, at vi har et New Normal – men hvad skal vores ledere reelt gøre anderledes end de plejer, og hvad skal de være dygtige til. Det er langt fra nok at gøre det, vi plejer at gøre, at kunne det, vi plejer at kunne, når alt omkring os er forandret. New Normal – New leadership. 

Nye strukturer, arbejdsformer, hjemmekontorer, digitalisering, online møder, videomøder.. alt sammen ting, der er kommet helt tæt på over de seneste 5-6 måneder. Og det har for rigtig mange betydet en kæmpe transformation af lederrollen – og stor usikkerhed. 

Nogle ledere har været vant til ”distanceledelse”, fordi de ikke befinder sig på samme lokation som deres medarbejdere. Men i dag er det stort set alle ledere, der skal lykkes med ledelse over for medarbejdere, der er fysisk fraværende. 

Det ændrer kravene til discipliner, ledere normalt tager i brug for at lykkes i lederrollen. Nye krav til skarp, struktureret og involverende kommunikation. Nye måder at lytte og observere, Nye måder at holde fokus og produktivitet. Nye måder at måle og vurdere kulturen. Nye måder at udvikle på. Nye måder at skabe fællesskab og teamfølelse… listen er lang og opgaven er krævende. 

Vi inviterer til 55 minutter online indsigt for CEO’s, HR-direktører og andre C-level, der ønsker at fremtidssikre deres lederes færdigheder i en New Normal.

Hvad handler webinaret om?

Vi vil på dette webinar komme ind på de færdigheder, ledere skal mestre for at lykkes med at fastholde el. udvikle passion og performance – og hvordan du effektivt får dem klædt på til en ny virkelighed.

Du får svar på:

  • Hvad viser den nyeste research og de nyeste trends?
  • Hvad betyder New Normal for lederrollen?
  • Hvad skal dine ledere som minimum mestre for at lykkes
  • Hvordan får du effektivt opgraderet dine ledere

Udfyld formularen herunder og tilmeld dig webinaret torsdag den 3. september kl. 9:00-10:00. 

Du vil derefter modtage en mail med alle oplysninger, du behøver for at få adgang på dagen.

Tilmeld dig webinaret 

Udfyld formularen herunder og få adgang til webinaret.

"Timer godt givet ud. Vi har alle meget travlt i vores hverdag, både på arbejdet men også privat. Jeg har flere gange oplevet, at seminarene hos Intenz giver inspiration til at håndtere udfordringerne begge steder – sjovt, spændende, givende og, frem for alt, dialogbaseret. Kan varmt anbefales i en travl tid.”
Thomas Fahlberg
Udviklingsdirektør, Pascal A/S