Webinar:
1. april kl. 13.00-15.00

Ledelse under lockdown – konkrete råd

Vi står lige nu i en fuldstændig uvant situation, som de færreste nok havde forudset. Og det stiller helt nye krav til os som ledere. Forandringerne sker i et ekstremt højt tempo. Hjernen hos os selv og vores medarbejdere er i alarmberedskab, stress stiger, og lykken styrtdykker.

De udfordringer, vi specielt som ledere står over for – og som skal løses på distancen – er at forstå og påvirke, hvad der sker i hovedet på vores medarbejdere (og os selv) få struktur på arbejdet og hverdagen, og få prioriteret de mega vigtige opgaver ift. de vigtige og de lidt mindre vigtige. Alt sammen understøttet af god kommunikation fra dig som leder – eller jer som ledelsesteam.

Den nyeste hjerneforskning inden for området – Neuroscience Leadership – kan i kombination med vores kendte ledelsesværktøjer give dig et stærkt værktøj til at få greb om nogle af de udfordringer.Lær, hvordan du håndterer den frygt, der vil være i din organisation, hvordan minimerer du utrygheden og skaber retning og mening i kaos. Målet er at få hjernen som medspiller i stedet for modspiller.

Uanset om du deltager på webinaret eller bliver forhindret vil du få tilsendt optagelse af webinaret, hvis du tilmelder dig.

Webinaret afholdes 1. april kl. 13.00  15.00.
Udyld formularen og du er tilmeldt.

Emner du kan høre om på webinaret:

  • En forståelse for, hvad der sker i urhjernen under forandringer

  • Konkrete værktøjer til at forebygge og håndtere forskellige typer af modstand.

  • Input til at skabe Sense of Urgency og få folk til at ændre adfærd.

  • Klare taktikker, du kan bruge i dit arbejde som leder i en forandringsproces – og til hverdag

Webinaret henvender sig til:

Topledere, HR og andre, der arbejder med strategi