Webinar 1. maj kl. 10.00-11.00

Neuroscience Leadership – “Forstå menneskers adfærd og reaktioner under pres”

Deltag i webinaret

Neuroscience Leadership – “Forstå menneskers adfærd og reaktioner under pres” I tider, som vi oplever lige nu, er det ultravigtigt for ledere at holde hovedet koldt, træffe de rette beslutninger og eksekvere hurtigt og effektivt på beslutningerne. Men det kan være en svær opgave, når man som leder befinder sig på usikkert og ukendt territorium. Ikke mindst, når man samtidig skal forstå medarbejdernes følelser og reaktioner i krisetider. Her kan viden og erfaringer fra neuroscience hjælpe os! 

Vi inviterer på 55 minutter online inspiration og værktøjer for ledere, HR- og kommunikationsfolk. 

Du får konkrete værktøjer med hjem og indblik i, hvad Neuroscience Leadership kan bidrage med for dig som leder.

Hvad handler webinaret om?

Vi vil på dette webinar give dig værktøjer, som mange dygtige ledere allerede anvender med succes i dag. Hvorfor reagerer vi fx så skarpt, når vi står overfor forandringer – både store og små – og hvordan påvirker usikkerheden vores evne til at træffe beslutninger?

Kom og få ny viden om dette – og hvorfor meget af det, du allerede gør, virker.

Du får svar på:

  • Hvad sker der i hjernen under forandringer? 
  • Hvorfor kan vores hjerne have modstand mod noget, som vi rationelt forstår, er det rigtige? 
  • Hvordan kan vi hjælpe hinanden i pressede situationer?
Udfyld formularen herunder og tilmeld dig webinaret den 1. maj kl. 10:00-11:00. Du vil derefter modtage en mail med alle oplysninger, du behøver for at få adgang på dagen.

Tilmeld dig webinaret

Udfyld formularen herunder og få adgang til webinaret.

"Timer godt givet ud. Vi har alle meget travlt i vores hverdag, både på arbejdet men også privat. Jeg har flere gange oplevet, at seminarene hos Intenz giver inspiration til at håndtere udfordringerne begge steder – sjovt, spændende, givende og, frem for alt, dialogbaseret. Kan varmt anbefales i en travl tid.”
Thomas Fahlberg
Udviklingsdirektør, Pascal A/S