Webinar 9. Juni kl. 13.00-15.00

Sådan skaber du purpose der kan ses på bundlinjen

“3 ud af 5 medarbejdere forstår ikke vores strategi”… er den udbredte holdning hos danske direktører. Men hvad er årsagen – og hvad gør vi ved det? Men endnu værre – størstedelen forstår ikke eller brænder ikke for virksomheden. Primært af den årsag, at de ikke ser meningen. 

Mange direktioner overser det kæmpe potentiale der ligger i en organisation med en stærk oplevet mening. Det helt store WHY skaber øget produktivitet, motivation, energi og sammenhængskraft… og tiltrækker de bedste mennesker. 

Det vil vi gerne fortælle meget mere om. På webinaret den  9. juni kl. 13.00 – 15.00 får du indsigt i, hvorfor nogle organisationer er stærke og hvorfor de out-performer andre i branchen.  

Du møder Sandor Neumann fra Neumann Consulting og seniorpartner Mads Olsen fra Intenz.

Vi vil først komme ind på menneskers adfærdsmønstre og hvad mening og identitet betyder for vores motivation og produktivitet. Hvornår er vi mest produktive og bidrager optimalt til virksomheden? Og herefter vil vi gå i dybden med, hvordan din virksomhed kan opbygge en stærk mening og identitet.

Du får svar på

  • Hvad er de vigtigste drivere til at skabe stærk mening? 
  • Hvorfor kan en stærk kultur ses på bundlinjen? 
  • Hvor stærk er din virksomheds mission og vision? 
  • Hvad opnår I med en stærk vision som giver mening for alle? 

Vigtigt! Som noget lidt anderledes vil vi før seminaret lave en mini-identitets-analyse på nogle af de deltagende virksomheder. Tilmeld dig i god tid, så din virksomhed har chance for at blive udvalgt som case og få gratis feedback.  

Udfyld formularen herunder og tilmeld dig webinaret den 9. juni kl. 13.00 – 15.00. Du vil derefter modtage en mail med alle oplysninger, du behøver for at få adgang på dagen.

Tilmeld dig webinaret

Udfyld formularen herunder og få adgang til webinaret.

"Timer godt givet ud. Vi har alle meget travlt i vores hverdag, både på arbejdet men også privat. Jeg har flere gange oplevet, at seminarene hos Intenz giver inspiration til at håndtere udfordringerne begge steder – sjovt, spændende, givende og, frem for alt, dialogbaseret. Kan varmt anbefales i en travl tid.”
Thomas Fahlberg
Udviklingsdirektør, Pascal A/S