26. maj kl. 13.00-14.00

Webinar: Sådan accelererer du omstillingen af salget

Velkommen til en forandret virkelighed. Det er nu, at snakken om at udvikle dit salg ikke længere kan vente til i morgen eller næste kvartal. Når dine købere ændrer måden, de køber på, skal dit salg selvfølgelig følge med.  

Mange stiller sig med rette spørgsmålet: Er mit salg gearet til de nye måder, kunderne agerer på? 

Svaret for mange af os er meget sandsynligt – “nej ikke helt endnu” (og med god grund). Tingene flytter sig hver dag og fremtiden er stadig uklar. 

For at undgå, at du taber momentum i salget på kort og lang sigt, får du på webinaret konkrete værktøjer og metoder, som kan sikre, at du er godt rustet til at omstille dit salg ved at kunne spotte nye muligheder og omsætte dem til bedre salgsresultater. 

En udfordring, mange salgschefer og salgsteams står i, er at spotte muligheder i en tid, hvor usikkerhed let vinder indpas, og dermed begrænser idérigdom og kreativitet. Det må ikke ske, for det er netop nu, at du har brug for at få øje på de muligheder i markedet og hos kunderne, som kan få salget back on track. 

På webinaret vil vi vise dig, hvordan du kan bruge en metode, som har øget resultaterne med mellem 15% og 625% i en lang række virksomheder, til at spotte og handle på nye muligheder i salget.  

Du får svar på

  • Hvorfor det aldrig har været nemmere at omstille salget end nu 
  • Hvordan du spotter nye muligheder i salget 
  • Hvordan du hurtig kommer fra mulighed til eksekvering 
  • Og vigtigst – hvordan du sikrer at momentum holdes og resultaterne nås

I samarbejde med Caspar Hansen og Klaus Falk Paarup

Caspar Hansen har gennem de sidste 15 år specialiseret sig i at assistere virksomheder med at sætte ambitiøse mål og realisere dem, Når gennembrud skal nås, er det ofte en kombination af et modelapparat, der virker, samt en forståelse af, hvad der motiverer os mennesker til at træde nye veje for at opnå banebrydende resultater. Caspar assisterer flere ledende konsulenthuse med disse ydelser. 

Caspar Hansen er desuden partner i Real Impact, der assisterer virksomheder med at bygge bro mellem IT- systemer og virksomhedens mål. Resultatet er en positiv forankring i organisationen. 

Klaus Falk Paarup har en baggrund i logistikbranchen, hvor han gennem mere end 10 år har været med til at udvikle og innovere en af branchens førende salgsorganisationer, gennem store transformations- og forandringsprojekter.

Han har ageret som leder i et marked under hastig forandring og med et kerneprodukt der blev overflødiggjort i løbet af få år. Som Head of Commercial and Sales Excellence har Klaus Falk Paarup blandt andet stået i spidsen for implementering af proces- og pipelinebaseret salgsstyring, værdi- og indsigtsbaseret salg, Salesforce.com og en række digitaliseringsprojekter.  

Uanset om du deltager på webinaret eller bliver forhindret, vil din tilmelding sikre, at du får tilsendt optagelsen af webinaret, samt modtager information om muligheden for et gratis online-møde.

Tilmeld dig webinaret

Udfyld formularen herunder og få adgang til webinaret fyldt med tiltag, som kan styrke dit salg på kort og lang sigt.

Hvorfor deltage?

aarad_kontakt_150x150

Rasmus Åradsson

Partner, Intenz
+ 45 22 12 22 41
Caspar Hansen

Caspar Hansen

Caspar Hansen Consulting og Partner,  Real Impact

+ 45 29 85 59 91

Klaus

Klaus Falk Paarup

Head of Commercial and Sales Excellence

 

Intenz leverer dedikerede, præcise og brugbare modeller til direkte integration i din salgskultur og i dine strategiske modifikationer til brug i en travl og hektisk hverdag. Jeg kan varmt anbefale Intenz, hvis du ønsker at opnå resultater.”
Martin Grauballe
Product Manager, LogodanIT A/S
Hands on! Hvilket betyder at det kan anvendes i hverdagen. Det giver mening.”
Per Schrøder
Director Flight Ops and NP, Thomas Cook Airlines Scandinavia

Best selling authors, award winning researchers and keynote speakers