Webinar 26. maj kl. 10.00-11.00

Sådan øger I handlekraften med psykologisk tryghed

Mange ledere kæmper med at bevare den psykologiske tryghed ift. medarbejderne på distancen, hvor vi samtidig står i en situation med en usikker fremtid og mange forandringer. Alt sammen ting, der tærer på trygheden. 

Psykologisk tryghed handler om troen på, at man ikke bliver ydmyget eller straffet, hvis man taler åbent om det, der er værdifuldt og vanskeligt. Det er limen, der får mennesker til at stå sammen skulder ved skulder – også under pres. 

Begrebet vinder i disse tider frem – og med god grund, da det er yderst relevant for alle ledere der drømmer om at skabe en robust organisation hvor mennesker tør handle, tør tage ansvar for fejl, tør tænke kreativt og lufte skæve ideer og tør give og efterspørge feedback. 

På vores webinar den 26. maj kl. 10:00-11:00 får du indsigt i, hvor forskelligt vores hjerner reagerer i situationer, hvor der er henholdsvis høj og lav grad af psykologisk tryghed, og hvorfor det har så afgørende effekt på kvaliteten af vores individuelle arbejde og vores samarbejde.

Du får svar på

  • Hvilke konkrete faktorer du kan arbejde med for at vække mere tillid 
  • Hvorfor det er afgørende vigtigt at du som leder tør udvise sårbarhed 
  • Hvordan du kan skabe en læringskultur ved at fokusere på fejl 
  • Hvordan du får mennesker til at sætte pris på ærlig feedback
Udfyld formularen herunder og tilmeld dig webinaret den 26. maj kl. 10:00-11:00. Du vil derefter modtage en mail med alle oplysninger, du behøver for at få adgang på dagen.

Tilmeld dig webinaret

Udfyld formularen herunder og få adgang til webinaret.

"Timer godt givet ud. Vi har alle meget travlt i vores hverdag, både på arbejdet men også privat. Jeg har flere gange oplevet, at seminarene hos Intenz giver inspiration til at håndtere udfordringerne begge steder – sjovt, spændende, givende og, frem for alt, dialogbaseret. Kan varmt anbefales i en travl tid.”
Thomas Fahlberg
Udviklingsdirektør, Pascal A/S