9. JUNI KL. 9.00-10.00

Sådan skaber I en kultur med psykologisk tryghed

Foredragsholder: 
Målgruppe: C-level, ledere og HR
Varighed: 45 minutter

Mange organisationer befinder sig i en svær balancegang mellem jagt på vækst og et forsøg på at navigere i en verden med stigende kompleksitet og uforudsigelighed.

Desværre går det ofte ud over medarbejderne, der kæmper med udbrændthed, stress og højt sygefravær. Udmøntende i manglende resultater i organisationen.

Så hvordan skaber vi de bedste forudsætninger i organisationer for, at medarbejderne har det godt — og for at arbejdet bliver energigivende og ikke drænende?

Psykologisk tryghed. Som leder handler det om at skabe en kultur, hvor det føles sikkert at stille spørgsmål, udtale sig, fremsætte ideer og påpege fejl. Uden frygt for at blive nedgjort eller ydmyget.

På den måde opnår I øget kreativitet, bedre performance, gladere medarbejdere og højere engagement. Og det påvirker resultaterne positivt hele vejen rundt.

På webinaret fredag den 9 juni kl. 9.00 fortæller Morten Hagen, hvordan I konkret skal arbejde med psykologisk tryghed — og hvorfor psykologisk tryghed er så vigtigt for jeres resultater i organisationen.

Kom med til webinaret og få indblik i:

Tilmelding

Det siger andre