Webinar 5. maj kl. 13.00-14.00

Skruer du på strategien skal du skrue op for kommunikationen

De fleste ledere kommer i den situation, at de bliver ramt af hændelser udefra, som gør at de bliver nødt til at justere på de planlagte strategier og mål. De seneste uger har vist os, hvor hurtigt verden kan forandre sig. 

Og det medfører helt naturligt uro og modstand hos de fleste. Uanset hvor meget vi ønsker at være indstillet på at forandre os, når behovet opstår, vil en del af vores ur-hjerne stritte imod. 

Som leder er dit vigtigste værktøj lige nu din evne til at kommunikere. 

På vores webinar den 5. Maj kigger vi ind i de mekanismer, der er i spil – hvorfra kommer modstanden og hvordan kan du som leder i din måde at kommunikere forhindre eller håndtere modstanden.

Du får svar på

  • hvorfor vi lige nu har behov for at skrue på vores strategi, struktur og processer
  • hvilke reaktioner kan du forvente og hvordan får du øje på dem 
  • hvordan kommunikerer du aller bedst som leder
Udfyld formularen herunder og tilmeld dig webinaret den 5 maj kl. 13.00 – 14:00. Du vil derefter modtage en mail med alle oplysninger, du behøver for at få adgang på dagen..

Tilmeld dig webinaret

Udfyld formularen herunder og få adgang til webinaret.

"Timer godt givet ud. Vi har alle meget travlt i vores hverdag, både på arbejdet men også privat. Jeg har flere gange oplevet, at seminarene hos Intenz giver inspiration til at håndtere udfordringerne begge steder – sjovt, spændende, givende og, frem for alt, dialogbaseret. Kan varmt anbefales i en travl tid.”
Thomas Fahlberg
Udviklingsdirektør, Pascal A/S