Webinar 18. Juni kl. 10.00-11.00

Stærke teams bygger på tillid - sådan kommer du i gang

Hvad betyder TILLID for et teams evne til at præstere fantastisk? Svaret er enkelt: ALT! 

Evnen til at skabe rammerne for en stærk teamkultur i teams og på tværs af virksomheden, er for de fleste virksomheder direkte proportionelt med evnen til at skabe fantastiske resultater.

Når godt samarbejde får tingene til at gå op i en højere enhed, skaber det værdi på både det forretningsmæssige og menneskelige plan. Desværre oplever mange ledere og medarbejdere, på trods af mange års fokus på teamudvikling, at de er mere effektive, når de arbejder alene fremfor sammen deres kolleger. Når kravene til øget produktivitet er ”den nye normal”, opstår der dermed et naturligt forbehold hos folk, når de opfordres til at kaste sig ind i kampen for at få teamet til at fungere. 

Dette er en reel udfordring, som ledere skal kunne håndtere. 

Med inspiration fra den amerikanske forfatter, Patrick Lencione, arbejder vi med hans 5 adfærdstræk i dysfunktionelle teams. Det giver en god struktur for ledere og team-medlemmer, når teams skal udvikles til at skabe performance i verdensklasse. Og så kan det måles! Og ses på bundlinjen.

Du får svar på

  • Hvordan skaber jeg som leder høj grad af tillid i vores teams?
  • Hvad skal jeg fokusere på for at involvere teamet på en god måde? 
  • Hvordan kan jeg arbejde med teamudvikling på en enkel og effektiv måde? 
  • Hvad skal jeg kigge efter, for at se om vi udvikler os positivt?

Tilmeld dig på nedenstående link og få konkrete værktøjer samt 3 konkrete idéer til at styrke teams i organisationen. Og du får som deltager på webinaret mulighed for at afprøve vores team-test, så du kan få en pejling af, hvor stærk tilliden er i dit team.

Udfyld formularen herunder og tilmeld dig webinaret den 18. juni kl. 10.00 – 11.00. Du vil derefter modtage en mail med alle oplysninger, du behøver for at få adgang på dagen.

Tilmeld dig webinaret

Udfyld formularen herunder og få adgang til webinaret.

"Timer godt givet ud. Vi har alle meget travlt i vores hverdag, både på arbejdet men også privat. Jeg har flere gange oplevet, at seminarene hos Intenz giver inspiration til at håndtere udfordringerne begge steder – sjovt, spændende, givende og, frem for alt, dialogbaseret. Kan varmt anbefales i en travl tid.”
Thomas Fahlberg
Udviklingsdirektør, Pascal A/S