Webinar 17. juni kl. 10.00-11.00

Brug storytelling som værktøj i transformationsprocesser 

Hvornår har du sidst hørt en historie, der fangede din opmærksomhed? Historiefortælling, eller storytelling, er et håndværk – noget man kan mestre og træne. 

Typisk forbinder vi begrebet med underholdning eller det at putte børn. Men faktisk er det også et meget kraftfuldt ledelsesværktøj i transformationsprocesser. Og hvorfor så det? En god historie vækker positive følelser, og når positive følelser er aktiveret, bliver vi mere investeret og vi husker bedre. Alt sammen ting vi som ledere gerne vil have meget mere af. 

Hvis du som leder er en dygtig historiefortæller, øger du altså sandsynligheden markant for at skabe følgeskab i en transformationsproces. 

På vores webinar d 17. juni kl. 10.00 – 11.00 kigger vi på grundelementerne i storytelling og hvordan du som leder sætter det i spil.

Du får svar på:

  • Hvad er storytelling i et forretningsmæssigt perspektiv? 
  • Hvorfor er storytelling så effektivt til at flytte mennesker? 
  • Hvilke konkrete muligheder har du for at blive en bedre historiefortæller umiddelbart efter webinaret
 
Udfyld formularen herunder og tilmeld dig webinaret den 17. juni kl. 10.00 – 11:00. Du vil derefter modtage en mail med alle oplysninger, du behøver for at få adgang på dagen.  

Tilmeld dig webinaret

Udfyld formularen herunder og få adgang til webinaret.

"Timer godt givet ud. Vi har alle meget travlt i vores hverdag, både på arbejdet men også privat. Jeg har flere gange oplevet, at seminarene hos Intenz giver inspiration til at håndtere udfordringerne begge steder – sjovt, spændende, givende og, frem for alt, dialogbaseret. Kan varmt anbefales i en travl tid.”
Thomas Fahlberg
Udviklingsdirektør, Pascal A/S