DELTAG I WEBINARET: 

6. november kl. 09.30-10.30

Undgå at dine ledere bliver årsagen til at jeres projekter fejler

Rigtig ofte møder vi top-ledere, som står undrende – og frustrerede – og stiller sig selv spørgsmålet: What the fxxx happened? Eller rettere: Hvad er det lige, der IKKE skete – og hvorfor ikke?  Hvorfor er endnu et projekt gået over tid eller over budget?

Årsagerne kan være mange og meget individuelle, men på tværs af virksomheder er der 2 udfordringer, der går igen. Det handler om vores ambitionsniveau og det handler om tilvalg og fravalg. 

Hvis du genkender nogle af følgende symptomer  
– overskredne deadlines 
– kvalitetsproblemer 
– samme fejl igen og igen 
– faldende trivsel 
– øget sygefravær 
– stresssymptomer 

og du er indstillet på at gøre noget ved det, skal du tilmelde dig vores webinar: ”Undgå at dine ledere bliver årsagen til at jeres projekter fejler” som vi afholder fredag den 6. november kl. 9.30 – 10.30.  

Hvad handler webinaret om?

Vi kigger på, hvad jeres ledere skal mestre for at I får det nødvendige overblik og får skabt klar retning for de vigtigste til- og fravalg. For her ligger nøglen til at skabe den succesfølelse og optimisme, der skal starte den gode spiral – og dermed er vejen banet for bedre flow, øget effektivitet, øget optimisme og succesfølelse… og forbedret bundlinje. 

Hvorfor skal jeg deltage?

Fordi du vil få viden om, hvor og hvordan du kan sætte ind på for at skabe bedre bundlinje i din virksomhed – og du får:
 
  • Klart billede af hvad dine ledere skal mestre for at lykkes 
  • Forståelse for, hvordan I får startet den gode spiral i jeres eksekvering 
  • Viden om, hvor stor indflydelse den mentale tilstand i jeres organisation har på jeres effektivitet og produktivitet

Hvordan kommer jeg med?

Udfyld formularen herunder og tilmeld dig webinaret fredag den 6. november kl. 9.30 – 10.30. Du vil derefter modtage en mail med alle oplysninger, du behøver for at få adgang på dagen.    

Det bedste er selvfølgelig at deltage ”live”, hvor du kan stille spørgsmål og kommentere, men kan det ikke lade sig gøre, skal du bare tilmelde dig alligevel, så modtager du en mail med optagelsen efterfølgende. 

Tilmeld dig webinaret 

Udfyld formularen herunder og få adgang til webinaret.

"Timer godt givet ud. Vi har alle meget travlt i vores hverdag, både på arbejdet men også privat. Jeg har flere gange oplevet, at seminarene hos Intenz giver inspiration til at håndtere udfordringerne begge steder – sjovt, spændende, givende og, frem for alt, dialogbaseret. Kan varmt anbefales i en travl tid.”
Thomas Fahlberg
Udviklingsdirektør, Pascal A/S