100% alignment på mål og retning i øverste ledergruppe​

Picture of Mads W. Olsen

Mads W. Olsen

For nylig havde jeg en god snak med en direktør, der står i spidsen for et lederteam med masser af kompetente folk, som hun havde overtaget nogle måneder før.

Hun var i starten overrasket og frustreret over den manglende produktivitet og kvalitet, hun oplevede i dialogerne på deres ledermøder.

Det var tydeligt for hende, at ledergruppen, var ude af synk og samarbejdet var præget af:

  • Silo-tænkning – Forskellige agendaer som hver enkelt brændte for og ingen fælles retning
  • Interessekonflikter – Uenighed i forhold til prioriteringer samt eskalering af konflikter
  • Mangelfuld dialog – Ting bliver sagt meget direkte og der bliver ikke lyttet

Hun søgte inspiration til at få løst problemet, og købte ind på idéen om, at teamet havde brug for hjælp til at komme på et fælles spor. 

Se videoen her, hvor vi stiller skarpt på, hvad man som ledergruppe kan opnå ved at være alignet, og hvad I kan gøre for at rette op på manglende alignment.

To-sidder-og-snakker_gradient

Brug for et skub i den rigtige retning?

Book 45 minutters online sparring, hvor vi sammen kigger ind i disciplinen ledelse og får sat det i perspektiv til jeres virkelighed og behov. 

Vores kunder fortæller, at tiden er givet godt ud. 

Vil du have mere viden?

Få løbende viden om og konkrete redskaber til at skabe en organisation, der er værd at investere i. Verden har brug for flere organisationer, der er værd at investere i. Som kunde, partner, aktionær og medarbejder. Som menneske. Kom med her, og få indblik og konkrete redskaber til at skabe en organisation, der er værd at investere i. Nøgleordene er adfærd, mindset, vaner, strategi, ledelse, kultur og salg – og målet er en bedre verden.