Sådan skabte Adm. direktør, Anette Kalle et stærkt lederteam på rekordtid

Picture of Mads W. Olsen

Mads W. Olsen

Lantmannen5

Når man hører historien om, hvad Anette Kalle, Adm. direktør i Lantmännen Unibake Danmark A/S med ansvar for frostforretningen, gik i krig med, da hun for et par år siden fik posten, kan man godt lige miste pusten.

Det var en kæmpe opgave!

Virksomheden skulle opdeles i 2 enheder, forventning om vækst og øget indtjening fra corporate, nyt ledelsesteam, ny strategi, Ongoing forretning med fart på, gen-etablere hovedkontor, tilpasse organisationen og definere fremtidens roller og kompetencer, skabe eller gen-skabe identitet var de vigtigste.

Hvad startede Anette med, hvordan greb de det an og hvad blev resultatet – alt det kan du høre mere om i dette interview med Anette.

To-sidder-og-snakker_gradient

Brug for et skub i den rigtige retning?

Book 45 minutters online sparring, hvor vi sammen kigger ind i disciplinen ledelse og får sat det i perspektiv til jeres virkelighed og behov. 

Vores kunder fortæller, at tiden er givet godt ud. 

Vil du have mere viden?

Få løbende viden om og konkrete redskaber til at skabe en organisation, der er værd at investere i. Verden har brug for flere organisationer, der er værd at investere i. Som kunde, partner, aktionær og medarbejder. Som menneske. Kom med her, og få indblik og konkrete redskaber til at skabe en organisation, der er værd at investere i. Nøgleordene er adfærd, mindset, vaner, strategi, ledelse, kultur og salg – og målet er en bedre verden.