Short'n sweet: 14 minutter

4 konkrete strategier til at håndtere vilkår

Hvordan reagerer du på situationer, der frustrerer dig og bringer dig ud af kurs? Og endnu vigtigere: Hvordan ændrer du måden, du reagerer på?

Når du står over for problemer og vilkår, du ikke kan ændre på, medfører det frustration, vrede, skuffelse og sorte tanker. Og der er stor risiko for, at du bliver fastholdt der, hvis du ikke får håndteret dine følelser.

Derfor handler det om at have strategier til at håndtere vilkårene, så du kan tage kontrol over situationen og bringe tankerne tilbage på rette spor.

Se med i videoen, hvor Morten Hagen deler 4 konkrete strategier til at håndtere vilkår og ændre dit mindset.

Leadership Enablement med Rasmus

Gør I det nemt nok at være en god leder?

Selv dygtige ledere kan løbe panden mod en mur, hvis ikke vi lykkes med at bane vejen for god ledelse. Altså skabe de rette forudsætninger for at udøve god ledelse. 

I vores gratis test får du et billede af, hvor nemt eller svært det er at være leder i din virksomhed.

Eller book os til en 45 minutters gratis online-sparring.

Vil du have mere viden?

Få løbende viden om og konkrete redskaber til at skabe en organisation, der er værd at investere i. Verden har brug for flere organisationer, der er værd at investere i. Som kunde, partner, aktionær og medarbejder. Som menneske. Kom med her, og få indblik og konkrete redskaber til at skabe en organisation, der er værd at investere i. Nøgleordene er adfærd, mindset, vaner, strategi, ledelse, kultur og salg – og målet er en bedre verden.