Short'n sweet: 9 minutter

Forbedr ledelse og produktivitet med ‘slack’

I mange organisationer ser vi det samme billede: Ledere føler, at de ikke har tid nok.

Vi kan ikke skabe mere tid, men vi kan sikre, at den tid, der er, bliver brugt effektivt, og at I får mest muligt ud af den.

En afgørende faktor er, hvor belagt din tid er. Jo flere ting du fylder på, jo mindre lykkes du faktisk med. Du risikerer at blive flaskehals.

Derfor er det vigtigt at indregne tid til ‘slack’, når du prioriterer din tid.

I videoen uddyber Jes Graugaard vigtigheden af ‘slack’ og forklarer, hvordan det helt konkret kan forbedre din ledelse og produktivitet.

Leadership Enablement med Rasmus

Gør I det nemt nok at være en god leder?

Selv dygtige ledere kan løbe panden mod en mur, hvis ikke vi lykkes med at bane vejen for god ledelse. Altså skabe de rette forudsætninger for at udøve god ledelse. 

I vores gratis test får du et billede af, hvor nemt eller svært det er at være leder i din virksomhed.

Eller book os til en 45 minutters gratis online-sparring.

Vil du have mere viden?

Få løbende viden om og konkrete redskaber til at skabe en organisation, der er værd at investere i. Verden har brug for flere organisationer, der er værd at investere i. Som kunde, partner, aktionær og medarbejder. Som menneske. Kom med her, og få indblik og konkrete redskaber til at skabe en organisation, der er værd at investere i. Nøgleordene er adfærd, mindset, vaner, strategi, ledelse, kultur og salg – og målet er en bedre verden.