Short'n sweet: 12 minutter

God ledelse: Hvorfor “one size fits all” ikke virker

Når I kigger ind i fremtiden for jeres virksomhed, vil der ofte være stor forskel på, hvad der er på spil hos jer og for andre virksomheder. Men fælles er, at ambitionsniveauet har indflydelse på, hvilke krav det stiller til jeres ledere.

Stort set alle direktioner arbejder benhårdt på at skabe eksekvering og fremdrift på de strategiske initiativer i organisationen. Men alt for ofte får de langt mindre udbytte end forventet – fordi de tror, deres ledere er dygtigere, end de reelt er.

Og så er det jo tillokkende, at sende lederne på et lederakademi, med de vigtigste lederfærdigheder. 

Problemet er bare, at det er rent held hvis de færdigheder lige passer til jeres situation eller til det de andre ledere mestrer og udøver i organisationen.

Så for at sikre at god ledelse lige nøjagtig er god ledelse i DIN virksomhed, skal jeres udvikling tage udgangspunkt i: “Hvad er på spil hos JER”.

I videoen får du Mads’ perspektiv på sammenhængen mellem jeres strategiske målsætninger, hvordan I definerer god ledelse, og hvordan I binder det hele sammen i lige nøjagtig din virksomhed.

Leadership Enablement med Rasmus

Gør I det nemt nok at være en god leder?

Selv dygtige ledere kan løbe panden mod en mur, hvis ikke vi lykkes med at bane vejen for god ledelse. Altså skabe de rette forudsætninger for at udøve god ledelse. 

I vores gratis test får du et billede af, hvor nemt eller svært det er at være leder i din virksomhed.

Eller book os til en 45 minutters gratis online-sparring.

Vil du have mere viden?

Få løbende viden om og konkrete redskaber til at skabe en organisation, der er værd at investere i. Verden har brug for flere organisationer, der er værd at investere i. Som kunde, partner, aktionær og medarbejder. Som menneske. Kom med her, og få indblik og konkrete redskaber til at skabe en organisation, der er værd at investere i. Nøgleordene er adfærd, mindset, vaner, strategi, ledelse, kultur og salg – og målet er en bedre verden.