Short'n sweet: 5 minutter

Hvilken type leder er du?

Hvis ledere skal have størst mulig indflydelse i deres roller, er der ingen hurtig genvej. Det handler om relationer, performance og udvikling. Ikke bare om titel.

Selvom titlen viser, hvem der er leder, er det bare første skridt. Det er andre niveauer, der afgør din og dine lederes succes — og jeres evne til at skabe resultater med medarbejderne.

Disse niveauer skal du og dine ledere gøre jer fortjent til gennem adfærd.

Derfor er det afgørende for ledere at være bevidste om, hvilken type leder de er nu, hvilken type leder de gerne vil være, og hvordan de bevæger sig i den retning.

I videoen giver Jes Graugaard indblik i disse ledelsesniveauer, og hvordan du sikrer, at dine ledere får mest mulig indflydelse.

Leadership Enablement med Rasmus

Gør I det nemt nok at være en god leder?

Selv dygtige ledere kan løbe panden mod en mur, hvis ikke vi lykkes med at bane vejen for god ledelse. Altså skabe de rette forudsætninger for at udøve god ledelse. 

I vores gratis test får du et billede af, hvor nemt eller svært det er at være leder i din virksomhed.

Eller book os til en 45 minutters gratis online-sparring.

Vil du have mere viden?

Få løbende viden om og konkrete redskaber til at skabe en organisation, der er værd at investere i. Verden har brug for flere organisationer, der er værd at investere i. Som kunde, partner, aktionær og medarbejder. Som menneske. Kom med her, og få indblik og konkrete redskaber til at skabe en organisation, der er værd at investere i. Nøgleordene er adfærd, mindset, vaner, strategi, ledelse, kultur og salg – og målet er en bedre verden.