Short'n sweet: 10 minutter

Sammenhængen mellem lykke og god ledelse

Har dine ledere ansvaret for dine medarbejderes lykke?

Hvis nu vi spurgte, om lederne har ansvaret for medarbejdernes produktivitet, ville vi nok hurtigt blive enige om, at det har de i høj grad.

Men hvad med deres lykke?

Se med i videoen, hvor Jes Graugaard fortæller om forskellige niveauer af ledelse, og hvordan god ledelse hænger sammen med lykke og produktivitet.

Bagefter kan du jo vurdere, om du er enig med os, når vi siger: Ledere har i høj grad ansvaret for deres medarbejderes lykke.

Leadership Enablement med Rasmus

Gør I det nemt nok at være en god leder?

Selv dygtige ledere kan løbe panden mod en mur, hvis ikke vi lykkes med at bane vejen for god ledelse. Altså skabe de rette forudsætninger for at udøve god ledelse. 

I vores gratis test får du et billede af, hvor nemt eller svært det er at være leder i din virksomhed.

Eller book os til en 45 minutters gratis online-sparring.

Vil du have mere viden?

Få løbende viden om og konkrete redskaber til at skabe en organisation, der er værd at investere i. Verden har brug for flere organisationer, der er værd at investere i. Som kunde, partner, aktionær og medarbejder. Som menneske. Kom med her, og få indblik og konkrete redskaber til at skabe en organisation, der er værd at investere i. Nøgleordene er adfærd, mindset, vaner, strategi, ledelse, kultur og salg – og målet er en bedre verden.