Short'n sweet: 14 minutter

Kom fra modstand til drivkraft mod nye mål

Hvis du tror, at du kan igangsætte forandringer i din organisation uden at møde modstand – ja, så tager du fejl. Det ligger i menneskets natur at undgå forandringer, så det ville være nærmest naturstridigt, hvis det IKKE sker.

Så slaget skal vindes ved din og dine lederes håndtering af modstanden. Dvs. hvilken kvalitet I er i stand til at skabe i dialogerne.

Uden tilstrækkelig kvalitet i dialogen risikerer du fortravlede og frustrerede ledere, manglende ejerskab og eksekvering, uklart formål og uklare mål og sidst, men ikke mindst, overskredne deadlines og budgetter.

I videoen giver Mads sit take på, hvilken forståelse det først og fremmest kræver hos lederne for at komme et skridt nærmere den gode dialog.

Leadership Enablement med Rasmus

Gør I det nemt nok at være en god leder?

Selv dygtige ledere kan løbe panden mod en mur, hvis ikke vi lykkes med at bane vejen for god ledelse. Altså skabe de rette forudsætninger for at udøve god ledelse. 

I vores gratis test får du et billede af, hvor nemt eller svært det er at være leder i din virksomhed.

Eller book os til en 45 minutters gratis online-sparring.

Vil du have mere viden?

Få løbende viden om og konkrete redskaber til at skabe en organisation, der er værd at investere i. Verden har brug for flere organisationer, der er værd at investere i. Som kunde, partner, aktionær og medarbejder. Som menneske. Kom med her, og få indblik og konkrete redskaber til at skabe en organisation, der er værd at investere i. Nøgleordene er adfærd, mindset, vaner, strategi, ledelse, kultur og salg – og målet er en bedre verden.