Short'n sweet: 14 minutter

Kom fra modstand til drivkraft mod nye mål

Hvis du tror, at du kan igangsætte forandringer i din organisation uden at møde modstand – ja, så tager du fejl. Det ligger i menneskets natur at undgå forandringer, så det ville være nærmest naturstridigt, hvis det IKKE sker.

Så slaget skal vindes ved din og dine lederes håndtering af modstanden. Dvs. hvilken kvalitet I er i stand til at skabe i dialogerne.

Uden tilstrækkelig kvalitet i dialogen risikerer du fortravlede og frustrerede ledere, manglende ejerskab og eksekvering, uklart formål og uklare mål og sidst, men ikke mindst, overskredne deadlines og budgetter.

I videoen giver Mads sit take på, hvilken forståelse det først og fremmest kræver hos lederne for at komme et skridt nærmere den gode dialog.

To-sidder-og-snakker_gradient

Ser du og dine lederkolleger ens på tingene?

Få vores gratis analyse, som giver dig svaret på, om I har et fælles billede af jeres kultur og den adfærd, som er afgørende for at lykkes. Eller book os til en 45 minutters gratis online-sparring på jeres kultur og ledelse.

Vores kunder fortæller, at tiden er givet godt ud.

Vil du have mere viden?

Få løbende viden om og konkrete redskaber til at skabe en organisation, der er værd at investere i. Verden har brug for flere organisationer, der er værd at investere i. Som kunde, partner, aktionær og medarbejder. Som menneske. Kom med her, og få indblik og konkrete redskaber til at skabe en organisation, der er værd at investere i. Nøgleordene er adfærd, mindset, vaner, strategi, ledelse, kultur og salg – og målet er en bedre verden.