Sådan håndterer I quiet quitting

Der er sket en ændring i medarbejderes tilgang til arbejde. Tidligere fyldte arbejdet en større del af livet, end det nu gør for mange.

Faktisk viser en undersøgelse, at 23% er begyndt at investere mindre tid og ressourcer i deres arbejde. Har du overvejet, hvor mange det mon er i din organisation?

På dette webinar dykker Morten S. Petersen ned i, hvordan I kan forebygge quiet quitting i jeres organisation. For det er rent faktisk muligt at forebygge quiet quitting.

Se med, og få indblik i:

  • Hvad quiet quitting
  • Fakta om quiet quitting i Danmark’
  • Hvordan I forebygger quiet quitting i jeres organisation — og håndterer det, hvis det opstår.
  • 5 konkrete råd og værktøjer, I kan implementere til at håndtere quiet quitting.
Leadership Enablement med Rasmus

Gør I det nemt nok at være en god leder?

Selv dygtige ledere kan løbe panden mod en mur, hvis ikke vi lykkes med at bane vejen for god ledelse. Altså skabe de rette forudsætninger for at udøve god ledelse. 

I vores gratis test får du et billede af, hvor nemt eller svært det er at være leder i din virksomhed.

Eller book os til en 45 minutters gratis online-sparring.

Vil du have mere viden?

Få løbende viden om og konkrete redskaber til at skabe en organisation, der er værd at investere i. Verden har brug for flere organisationer, der er værd at investere i. Som kunde, partner, aktionær og medarbejder. Som menneske. Kom med her, og få indblik og konkrete redskaber til at skabe en organisation, der er værd at investere i. Nøgleordene er adfærd, mindset, vaner, strategi, ledelse, kultur og salg – og målet er en bedre verden.