Sådan håndterer I quiet quitting

Der er sket en ændring i medarbejderes tilgang til arbejde. Tidligere fyldte arbejdet en større del af livet, end det nu gør for mange.

Faktisk viser en undersøgelse, at 23% er begyndt at investere mindre tid og ressourcer i deres arbejde. Har du overvejet, hvor mange det mon er i din organisation?

På dette webinar dykker Morten S. Petersen ned i, hvordan I kan forebygge quiet quitting i jeres organisation. For det er rent faktisk muligt at forebygge quiet quitting.

Se med, og få indblik i:

  • Hvad quiet quitting
  • Fakta om quiet quitting i Danmark’
  • Hvordan I forebygger quiet quitting i jeres organisation — og håndterer det, hvis det opstår.
  • 5 konkrete råd og værktøjer, I kan implementere til at håndtere quiet quitting.
To-sidder-og-snakker_gradient

Ser du og dine lederkolleger ens på tingene?

Få vores gratis analyse, som giver dig svaret på, om I har et fælles billede af jeres kultur og den adfærd, som er afgørende for at lykkes. Eller book os til en 45 minutters gratis online-sparring på jeres kultur og ledelse.

Vores kunder fortæller, at tiden er givet godt ud.

Vil du have mere viden?

Få løbende viden om og konkrete redskaber til at skabe en organisation, der er værd at investere i. Verden har brug for flere organisationer, der er værd at investere i. Som kunde, partner, aktionær og medarbejder. Som menneske. Kom med her, og få indblik og konkrete redskaber til at skabe en organisation, der er værd at investere i. Nøgleordene er adfærd, mindset, vaner, strategi, ledelse, kultur og salg – og målet er en bedre verden.