Short'n sweet: 7 minutter

Sådan lykkes I med peergroups som værktøj til at forbedre samarbejdet

Hvordan fungerer samarbejdet på tværs i din organisation? Har det brug for et skub i den rigtige retning?

Samarbejde på tværs er et tilbagevendende emne. Med god grund, for det er vigtigt for både effektivitet, implementeringsevne og gnidningsfrie processer.

Det stærke tværgående samarbejde starter på ledelsesniveau. Stærke relationer på ledelsesniveau smitter nemlig af på den øvrige organisation. 

Derfor er implementering af peergroups på ledelsesniveau et konkret værktøj, der kan hjælpe jer godt på vej.

I videoen kan du høre Morten Hagen fortælle, hvordan I helt konkret lykkes med peergroups, hvad peergroups præcis er, og hvilken form jeres peergroups skal have for, at de virkelig gør en forskel for det tværgående samarbejde og effektiviteten i jeres organisation.

Leadership Enablement med Rasmus

Gør I det nemt nok at være en god leder?

Selv dygtige ledere kan løbe panden mod en mur, hvis ikke vi lykkes med at bane vejen for god ledelse. Altså skabe de rette forudsætninger for at udøve god ledelse. 

I vores gratis test får du et billede af, hvor nemt eller svært det er at være leder i din virksomhed.

Eller book os til en 45 minutters gratis online-sparring.

Vil du have mere viden?

Få løbende viden om og konkrete redskaber til at skabe en organisation, der er værd at investere i. Verden har brug for flere organisationer, der er værd at investere i. Som kunde, partner, aktionær og medarbejder. Som menneske. Kom med her, og få indblik og konkrete redskaber til at skabe en organisation, der er værd at investere i. Nøgleordene er adfærd, mindset, vaner, strategi, ledelse, kultur og salg – og målet er en bedre verden.