Sådan skaber du varige forandringer med peergroups for ledere

Samarbejde er et populært emne i større virksomheder,  på tværs af afdelinger. Og det kan være svært at lykkes med, på trods af, at siloerne i mange virksomheder er fagligt stærke. 

Når effektiviseringstiltag skal implementeres i hele virksomheden for at opnå resultater, er det nødvendigt, at det tværgående samarbejde mellem de forskellige afdelinger virker. Det får processen til at glide bedre og skaber bedre resultater.

Og et stærkt samarbejde starter på ledelsesniveau. Når ledelsen skaber stærke relationer, forplanter det sig længere nede i organisationen, og det forbedrer både det tværgående samarbejde og implementeringsevnen. 

Netop derfor er peergroups et vigtigt redskab. 

Dette får du svar på i webinaret:

  • Hvad er peergroups – og hvorfor er peergreoups vigtige? 
  •  Hvilke fordele får i ud af at indføre peergroups? 
  • Hvilke faldgruber skal i passe på, når i arbejder med peergroups? 
  • Hvordan kommer I i gang med peergroups? Inklusiv konkrete tips og tricks til indhold, struktur, facilitatorens rolle og værktøjer. 
Målgruppe: HR-direktører og HR-ansvarlige 
Varighed: 45 minutter 
To-sidder-og-snakker_gradient

Ser du og dine lederkolleger ens på tingene?

Få vores gratis analyse, som giver dig svaret på, om I har et fælles billede af jeres kultur og den adfærd, som er afgørende for at lykkes. Eller book os til en 45 minutters gratis online-sparring på jeres kultur og ledelse.

Vores kunder fortæller, at tiden er givet godt ud.

Vil du have mere viden?

Få løbende viden om og konkrete redskaber til at skabe en organisation, der er værd at investere i. Verden har brug for flere organisationer, der er værd at investere i. Som kunde, partner, aktionær og medarbejder. Som menneske. Kom med her, og få indblik og konkrete redskaber til at skabe en organisation, der er værd at investere i. Nøgleordene er adfærd, mindset, vaner, strategi, ledelse, kultur og salg – og målet er en bedre verden.