Sådan skaber du varige forandringer med peergroups for ledere

Samarbejde er et populært emne i større virksomheder,  på tværs af afdelinger. Og det kan være svært at lykkes med, på trods af, at siloerne i mange virksomheder er fagligt stærke. 

Når effektiviseringstiltag skal implementeres i hele virksomheden for at opnå resultater, er det nødvendigt, at det tværgående samarbejde mellem de forskellige afdelinger virker. Det får processen til at glide bedre og skaber bedre resultater.

Og et stærkt samarbejde starter på ledelsesniveau. Når ledelsen skaber stærke relationer, forplanter det sig længere nede i organisationen, og det forbedrer både det tværgående samarbejde og implementeringsevnen. 

Netop derfor er peergroups et vigtigt redskab. 

Dette får du svar på i webinaret:

  • Hvad er peergroups – og hvorfor er peergreoups vigtige? 
  •  Hvilke fordele får i ud af at indføre peergroups? 
  • Hvilke faldgruber skal i passe på, når i arbejder med peergroups? 
  • Hvordan kommer I i gang med peergroups? Inklusiv konkrete tips og tricks til indhold, struktur, facilitatorens rolle og værktøjer. 
Målgruppe: HR-direktører og HR-ansvarlige 
Varighed: 45 minutter 
Leadership Enablement med Rasmus

Gør I det nemt nok at være en god leder?

Selv dygtige ledere kan løbe panden mod en mur, hvis ikke vi lykkes med at bane vejen for god ledelse. Altså skabe de rette forudsætninger for at udøve god ledelse. 

I vores gratis test får du et billede af, hvor nemt eller svært det er at være leder i din virksomhed.

Eller book os til en 45 minutters gratis online-sparring.

Vil du have mere viden?

Få løbende viden om og konkrete redskaber til at skabe en organisation, der er værd at investere i. Verden har brug for flere organisationer, der er værd at investere i. Som kunde, partner, aktionær og medarbejder. Som menneske. Kom med her, og få indblik og konkrete redskaber til at skabe en organisation, der er værd at investere i. Nøgleordene er adfærd, mindset, vaner, strategi, ledelse, kultur og salg – og målet er en bedre verden.