Sammenlægning og flytning: Sådan lykkedes Danfoss langt over forventning​​

På dette webinar deler Jes Graugaard, hvordan Danfoss greb processen an med sammenlægning af to fabrikker og samtidig lykkedes med at styrke kulturen, fastholde alle medarbejdere og forbedre alle nøgletal på engagement, glæde og produktivitet.

En unik mulighed for at få indsigter til jeres egen forandringsproces ud fra Danfoss’ proces, værktøjer og erfaringer – blandt andet med hvordan deres fællestillidsrepræsentanter fik en vigtig rolle i processen.

Se med, og få indblik i:

  • Hvad målet og udfordringerne var, og hvordan de blev håndteret?
  • Hvilke værktøjer og forståelser lederne skulle have for at understøtte processen?
  • Hvordan vi arbejdede med kulturen som en vigtig del af forandringen?
  • Hvilke resultater Danfoss Silkeborg kigger ind i i dag?
Leadership Enablement med Rasmus

Gør I det nemt nok at være en god leder?

Selv dygtige ledere kan løbe panden mod en mur, hvis ikke vi lykkes med at bane vejen for god ledelse. Altså skabe de rette forudsætninger for at udøve god ledelse. 

I vores gratis test får du et billede af, hvor nemt eller svært det er at være leder i din virksomhed.

Eller book os til en 45 minutters gratis online-sparring.

Vil du have mere viden?

Få løbende viden om og konkrete redskaber til at skabe en organisation, der er værd at investere i. Verden har brug for flere organisationer, der er værd at investere i. Som kunde, partner, aktionær og medarbejder. Som menneske. Kom med her, og få indblik og konkrete redskaber til at skabe en organisation, der er værd at investere i. Nøgleordene er adfærd, mindset, vaner, strategi, ledelse, kultur og salg – og målet er en bedre verden.