Strategi uden adfærd er som en brugsvejledning uden indhold

Stort set alle strategier giver anledning til forandringer – og det betyder, at vi skal kigge på vores adfærd og vurdere, hvad skal vi have mere af, og hvad skal vi have mindre af.

Det er nemlig oftest her, at du finder årsagen til, at de fleste ender med at få mindre ud af nye tiltag end forventet.

Men det er bare langt sværere i virkeligheden, end man lige regner med… og nok derfor det sjældent sker.

Vi deler et par konkrete eksempler fra vores kunder, og du får praktiske anvisninger til, hvordan du kan komme i gang og syreteste beskrivelsen af adfærd i din organisation.

To-sidder-og-snakker_gradient

Ser du og dine lederkolleger ens på tingene?

Få vores gratis analyse, som giver dig svaret på, om I har et fælles billede af jeres kultur og den adfærd, som er afgørende for at lykkes. Eller book os til en 45 minutters gratis online-sparring på jeres kultur og ledelse.

Vores kunder fortæller, at tiden er givet godt ud.

Vil du have mere viden?

Få løbende viden om og konkrete redskaber til at skabe en organisation, der er værd at investere i. Verden har brug for flere organisationer, der er værd at investere i. Som kunde, partner, aktionær og medarbejder. Som menneske. Kom med her, og få indblik og konkrete redskaber til at skabe en organisation, der er værd at investere i. Nøgleordene er adfærd, mindset, vaner, strategi, ledelse, kultur og salg – og målet er en bedre verden.