Short'n sweet: 7 minutter

Tidsanalyse: Sådan får du et faktuelt billede af jeres lederes tid

Mød Camilla, vores teamleder fra analyseteamet, som her giver indblik i, hvordan vi arbejder med at skabe et faktabaseret billede af lederes tid.

Lederes hverdag er fyldt med mange opgaver, stort ansvar og til tider højt stressniveau. Altid med mange forskellige kasketter, der skal skiftes imellem. Det betyder, at tid ofte er en mangelvare.

Derfor er det vigtigt at have overblik over ledernes tid: Hvad bruger jeres ledere egentlig tiden på, og bruger de den rigtigt i forhold til den måde, I gerne vil udøve ledelse på?

Hør med i videoen, hvor Camilla deler konkrete råd og værktøjer til tidsanalyse, der kan hjælpe jer til at få overblik over ledernes tid og til at træffe beslutninger ud fra et faktabaseret grundlag.

Leadership Enablement med Rasmus

Gør I det nemt nok at være en god leder?

Selv dygtige ledere kan løbe panden mod en mur, hvis ikke vi lykkes med at bane vejen for god ledelse. Altså skabe de rette forudsætninger for at udøve god ledelse. 

I vores gratis test får du et billede af, hvor nemt eller svært det er at være leder i din virksomhed.

Eller book os til en 45 minutters gratis online-sparring.

Vil du have mere viden?

Få løbende viden om og konkrete redskaber til at skabe en organisation, der er værd at investere i. Verden har brug for flere organisationer, der er værd at investere i. Som kunde, partner, aktionær og medarbejder. Som menneske. Kom med her, og få indblik og konkrete redskaber til at skabe en organisation, der er værd at investere i. Nøgleordene er adfærd, mindset, vaner, strategi, ledelse, kultur og salg – og målet er en bedre verden.