Short'n sweet: 12 minutter

Vigtigste lederfærdigheder til at skabe psykologisk tryghed

Psykologisk tryghed er et nøgleord i arbejdet med ledelse og kultur. Særligt i en tid, hvor organisationer skal navigere i en verden med høj kompleksitet — og samtidig skabe vækst, imponerende resultater og engagerede medarbejdere.

Og med god grund er der stor interesse for psykologisk tryghed. For psykologisk tryghed skaber effektive teams med øget kreativitet, gladere medarbejdere og bedre samarbejde.

Men psykologisk tryghed kræver arbejde af dig som leder. Og det kræver, at du går forrest som rollemodel og viser vejen med din adfærd. Ikke kun med dine ord.

Det er nemlig din adfærd som leder, der er rammesættende og afgørende for at skabe psykologisk tryghed i dit team. Så afspejler din adfærd den arbejdskultur, du gerne vil bygge?

I videoen fortæller Morten Hagen, hvordan du som leder kan øge graden af psykologisk tryghed i dit team — og hvad du konkret skal gøre.

To-sidder-og-snakker_gradient

Ser du og dine lederkolleger ens på tingene?

Få vores gratis analyse, som giver dig svaret på, om I har et fælles billede af jeres kultur og den adfærd, som er afgørende for at lykkes. Eller book os til en 45 minutters gratis online-sparring på jeres kultur og ledelse.

Vores kunder fortæller, at tiden er givet godt ud.

Vil du have mere viden?

Få løbende viden om og konkrete redskaber til at skabe en organisation, der er værd at investere i. Verden har brug for flere organisationer, der er værd at investere i. Som kunde, partner, aktionær og medarbejder. Som menneske. Kom med her, og få indblik og konkrete redskaber til at skabe en organisation, der er værd at investere i. Nøgleordene er adfærd, mindset, vaner, strategi, ledelse, kultur og salg – og målet er en bedre verden.