Short'n sweet: 12 minutter

Vigtigste lederfærdigheder til at skabe psykologisk tryghed

Psykologisk tryghed er et nøgleord i arbejdet med ledelse og kultur. Særligt i en tid, hvor organisationer skal navigere i en verden med høj kompleksitet — og samtidig skabe vækst, imponerende resultater og engagerede medarbejdere.

Og med god grund er der stor interesse for psykologisk tryghed. For psykologisk tryghed skaber effektive teams med øget kreativitet, gladere medarbejdere og bedre samarbejde.

Men psykologisk tryghed kræver arbejde af dig som leder. Og det kræver, at du går forrest som rollemodel og viser vejen med din adfærd. Ikke kun med dine ord.

Det er nemlig din adfærd som leder, der er rammesættende og afgørende for at skabe psykologisk tryghed i dit team. Så afspejler din adfærd den arbejdskultur, du gerne vil bygge?

I videoen fortæller Morten Hagen, hvordan du som leder kan øge graden af psykologisk tryghed i dit team — og hvad du konkret skal gøre.

Leadership Enablement med Rasmus

Gør I det nemt nok at være en god leder?

Selv dygtige ledere kan løbe panden mod en mur, hvis ikke vi lykkes med at bane vejen for god ledelse. Altså skabe de rette forudsætninger for at udøve god ledelse. 

I vores gratis test får du et billede af, hvor nemt eller svært det er at være leder i din virksomhed.

Eller book os til en 45 minutters gratis online-sparring.

Vil du have mere viden?

Få løbende viden om og konkrete redskaber til at skabe en organisation, der er værd at investere i. Verden har brug for flere organisationer, der er værd at investere i. Som kunde, partner, aktionær og medarbejder. Som menneske. Kom med her, og få indblik og konkrete redskaber til at skabe en organisation, der er værd at investere i. Nøgleordene er adfærd, mindset, vaner, strategi, ledelse, kultur og salg – og målet er en bedre verden.