Short'n sweet: 5 minutter

Vil du teste, om jeres værdier skaber den retning og drivkraft, som de bør?

Værdier er til for at skabe fremdrift mod at nå vores vision og få missionen til at leve hos kunderne og i hjertet på medarbejderne.  
 
Men skaber de reelt den fremdrift? 
 
Nogen gange har vi formuleret vores værdier på et tidspunkt, hvor vi “manglede” noget, eller havde et konkret problem. Men hvad så når vi er lykkedes med det værdien skulle skabe? Så har den ingen værdi, fordi der ikke er mere at opnår. 
 
I videoen giver Jes opskriften på, hvilken type værdier, der skaber fremdrift, og hvilken der ikke gør. Og så kan du bruge strukturen til at teste jeres egne værdier. 

Leadership Enablement med Rasmus

Gør I det nemt nok at være en god leder?

Selv dygtige ledere kan løbe panden mod en mur, hvis ikke vi lykkes med at bane vejen for god ledelse. Altså skabe de rette forudsætninger for at udøve god ledelse. 

I vores gratis test får du et billede af, hvor nemt eller svært det er at være leder i din virksomhed.

Eller book os til en 45 minutters gratis online-sparring.

Vil du have mere viden?

Få løbende viden om og konkrete redskaber til at skabe en organisation, der er værd at investere i. Verden har brug for flere organisationer, der er værd at investere i. Som kunde, partner, aktionær og medarbejder. Som menneske. Kom med her, og få indblik og konkrete redskaber til at skabe en organisation, der er værd at investere i. Nøgleordene er adfærd, mindset, vaner, strategi, ledelse, kultur og salg – og målet er en bedre verden.