Short'n sweet: 5 minutter

Vil du teste, om jeres værdier skaber den retning og drivkraft, som de bør?

Værdier er til for at skabe fremdrift mod at nå vores vision og få missionen til at leve hos kunderne og i hjertet på medarbejderne.  
 
Men skaber de reelt den fremdrift? 
 
Nogen gange har vi formuleret vores værdier på et tidspunkt, hvor vi “manglede” noget, eller havde et konkret problem. Men hvad så når vi er lykkedes med det værdien skulle skabe? Så har den ingen værdi, fordi der ikke er mere at opnår. 
 
I videoen giver Jes opskriften på, hvilken type værdier, der skaber fremdrift, og hvilken der ikke gør. Og så kan du bruge strukturen til at teste jeres egne værdier. 

To-sidder-og-snakker_gradient

Ser du og dine lederkolleger ens på tingene?

Få vores gratis analyse, som giver dig svaret på, om I har et fælles billede af jeres kultur og den adfærd, som er afgørende for at lykkes. Eller book os til en 45 minutters gratis online-sparring på jeres kultur og ledelse.

Vores kunder fortæller, at tiden er givet godt ud.

Vil du have mere viden?

Få løbende viden om og konkrete redskaber til at skabe en organisation, der er værd at investere i. Verden har brug for flere organisationer, der er værd at investere i. Som kunde, partner, aktionær og medarbejder. Som menneske. Kom med her, og få indblik og konkrete redskaber til at skabe en organisation, der er værd at investere i. Nøgleordene er adfærd, mindset, vaner, strategi, ledelse, kultur og salg – og målet er en bedre verden.