Short'n sweet: 5 minutter

Coaching af sælgere: Skab bedre resultater med en klar salgstilgang

Dine sælgeres resultater er afgørende for din organisations succes. Derfor er der i mange organisationer stort fokus på, hvordan sælgerne performer.

Men hvordan kan du støtte dem til at performe bedst muligt? Ofte bliver der kigget mod coaching af sælgerne — at give dem feedback for at sikre de bedste resultater.

Alligevel oplever mange, at coachingen ikke har den ønskede effekt. Det kræver nemlig mere end bare at sætte sig ned med sine sælgere og hjælpe dem fremad.

Det kræver, at der er en klar strategi bag coachingen. En strategi, der tager udgangspunkt i den ønskede adfærd, og skaber alignment mellem salgstilgang, salgsmetode og salgskommunikation.

I videoen deler Rasmus Åradsson en konkret model til, hvordan du skal arbejde med coaching af dine sælgere for at opnå den ønskede effekt.

Se med og få inspiration til at coache dine sælgere til bedre resultater.

Rasmus-fokuseret_gradient

Lad os sammen drøfte salget

Få vores gratis B2B salgsanalyse, som giver dig svaret på, hvordan I bør gribe salgsarbejdet an fremadrettet. Eller book os til en 40 minutters gratis online-sparring på jeres salg.

Vores kunder fortæller, at tiden er givet godt ud.

Vil du have mere viden?

Få løbende indblik, viden og konkrete redskaber til at skabe en salgsorganisation, der er værd at investere i. Nøgleordene er adfærd, mindset, vaner, strategi, ledelse og salg. Vi deler kun, når vi er overbeviste om, at det er din tid og opmærksomhed værd.