Short'n sweet: 5 minutter

Hav fokus på jeres differentieringsstyrker og skab større værdi

95% af organisationer ved, at de skal skille sig ud. Paradokset er, at 90% ikke har en klar proces for, hvordan de arbejder med differentiering.

Det betyder, at der mangler en stærk intern forståelse af organisationens unikke styrker. Styrkerne eksisterer formentlig — men der mangler fokus på dem. Og det påvirker naturligvis også sælgerne, der ikke kan bringe styrkerne i spil i salgsprocessen.

I videoen fortæller Michael Raahauge, hvordan I bringer jeres unikke styrker i spil, og hvordan I får kunden — og jer som organisation — til at opleve størst værdi ved arbejdet med differentiering.

Rasmus-fokuseret_gradient

Lad os sammen drøfte salget

Få vores gratis B2B salgsanalyse, som giver dig svaret på, hvordan I bør gribe salgsarbejdet an fremadrettet. Eller book os til en 40 minutters gratis online-sparring på jeres salg.

Vores kunder fortæller, at tiden er givet godt ud.

Vil du have mere viden?

Få løbende indblik, viden og konkrete redskaber til at skabe en salgsorganisation, der er værd at investere i. Nøgleordene er adfærd, mindset, vaner, strategi, ledelse og salg. Vi deler kun, når vi er overbeviste om, at det er din tid og opmærksomhed værd.