Short'n sweet: 11 minutter

Mental sundhed i salg: Konsekvenserne ved mentale helbredsproblemer

Sælgere er under stort pres. Det har de altid været. Og det vil de altid være. Det er en uundgåelig del af sælgernes arbejde med at skabe organisationens omsætning.

Som salgsleder er det din rolle at støtte dine sælgere og sikre, at dette pres ikke får negative konsekvenser og påvirker deres mentale sundhed.

Desværre viser forskning, at rigtig mange B2B-sælgere oplever mentale helbredsproblemer. Faktisk gælder det hele 40% af alle B2B-sælgere.

Det er tankevækkende og en udfordring, du som salgsleder skal have fokus på. Hvis du ikke håndterer disse mentale helbredsproblemer hos dine sælgere, kan det nemlig have store konsekvenser for din organisation.

I videoen giver Rasmus Larsen indblik i forskningen om sælgeres mentale sundhed og de konsekvenser, mentale helbredsproblemer kan have for din organisation.

Rasmus-fokuseret_gradient

Lad os sammen drøfte salget

Få vores gratis B2B salgsanalyse, som giver dig svaret på, hvordan I bør gribe salgsarbejdet an fremadrettet. Eller book os til en 40 minutters gratis online-sparring på jeres salg.

Vores kunder fortæller, at tiden er givet godt ud.

Vil du have mere viden?

Få løbende indblik, viden og konkrete redskaber til at skabe en salgsorganisation, der er værd at investere i. Nøgleordene er adfærd, mindset, vaner, strategi, ledelse og salg. Vi deler kun, når vi er overbeviste om, at det er din tid og opmærksomhed værd.